Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

I San Marino gick spelarna till jobbet idag också


På väg hem från landslagsturné som gått via Malmö-Budapest-Malmö-San Marino (och en hel del Bologna) och det var en strålande sensommarmorgon som mötte de här sköna sanmarinerna på kneget. Killen till höger påminde lite om San Marinos mittback men det kanske är elakt? Oavsett vilket så gick San Marinos lirare till jobbet i morse när de svenska stjärnorna satte kurs mot diverse proffsklubbar över hela Europa (och Asien). Innan dess kunde de läsa den lokala morgontidningen som konstaterade att  det var den där utvisningen som knäckte hemmanationen och att det var första gången i kvalet som laget hållit nollan i över en timme. Men det har sanmarinerna glömt idag, det finns annat som måste göras.

Publicerad 2011-09-07 kl 09:40
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons