Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Mot nya mål


Fotbollsträsket är här och snart står vi mitt i den: Fotbollskanalen Europa, Fotbollsmåndag med SUPER-LIVE, koll på Champions såklart, allsvenskan överallt varje dag, Bundesliga, Serie À, Premier League, La Liga, svenskar att ha koll på i Holland, Turkiet, Danmark, överallt och Europa League med Malmö FF. Vi kryddar förstås allt detta med två helt avgörande EM-kvalmöten i början på oktober: Finland och Holland.Fotbollen är här och med all tänkbar kraft. Bara att spänna fast sig och försöka hänga med i karusellen.Och tänk att Svenska Cupen fått sådan status ute i Europa att Uefa anser att den är ett sådant hot..! Hur man än försöker hänga med i svängarna så går det inte alltid. Nu en raksträcka på en motorväg, på väg till Nyköping av alla ställen och ikväll – när jag är hemma igen – känner jag för att träna…fotboll.

Publicerad 2011-09-13 kl 09:56
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons