Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Här får du ett gott skratt - jag bjuder på det

Patrick%20Ekwall%20p%C3%A5%20l%C3%B6pbandet%20p%C3%A5%20fort%20Boyard

ANNONS
Om du bestämt dig för att vara med och leka i ett program som Fångarna på Fortet så får du såklart skylla dig själv om du till slut står där som ett åtlöje.

Jag bjuder på det.

Och när jag ser mig själv på det där bandet som en modern Papphammar så kan jag inte låta bli att skratta själv, väldigt mycket dessutom. Och vad ska du göra? Det är ett underhållningsprogram som barn gärna ser, då fungerar det med lite lyteskomik.

Jag ska såklart inte skylla någonting på någon…alls inte…men allt är Anna Brolins fel.

Det var hon som skulle göra den här cellen, eftersom hon är tjej och bra på att göra två saker samtidigt, men rätt mycket är rätt “bestämt” i den här leken och Anna skulle in i en duell med en annan tjej efteråt, Lundh var för lång för att göra den här cellen och…ja, det fick bli jag.

ANNONS

Det var också Anna som lurat i mig att “springa baklänges” inför cellen…allt de skrek under tiden hörde jag inte eftersom jag hade isande kallt grönslemmigt vatten i öronen.

Och visst går bandet lite fortare än det brukar göra. Eller?

Det är förstås humor att alla mina lagkamrater, dvärgar, programledare, motståndare, kontrollrum och – har jag fått höra – den franska produktionen viker sig i skratt.

Aldrig någonsin tidigare har TV4:s olika avdelningar som sköter marknadsföring av program varit så på hugget…aldrig någonsin inför några program, intervjuer eller annat jag gjort under snart 20 år…och ringt, mejlat och påtalat hur “bra” det här är är, hur “kul jag är” och vilken “grym TV” detta är.

Om det säger mer om mig, om Fångarna på Fortet eller om vad jag gjort eller inte gjort har jag ingen aning om.

ANNONS

Men, som sagt, jag bjuder gärna på det.

Fångarna på Fortet med sportgänget (jag, Brolin, Lundh och lille Anders) mot fd landslagsstjejerna i fotboll ser du ikväll kl 20 i Fetfyran.

 

Publicerad 2011-10-08 kl 13:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto