POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Det nya svarta


Så är den på plats. Bilen som skulle komma i “september-oktober” klarade december med hjälp av ringdomaren och idag rullade den ut ur en enorm lastbil utanför Bil-Filips automobilpalats på Narvavägen. Och trots den försenade ankomsten är jag nöjd med resultatet. Nu ska jag bara lära mig så mycket som möjligt som har med bilen att göra, oteknisk och ointresserad som jag är. När jag lämnade från mig Miljöbilen hade jag inte aning om hälften av knappar och reglage, den här saken känns mer high-tech. På tal om Miljöbilen…den har stått still ett tag nu, därav det blida vintervädret. Så hoppas vi det förblir ett tag till. Köra icke-miljö är det nya mattsvarta.

Publicerad 2011-11-29 kl 23:47
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå