Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Det nya svarta


Så är den på plats. Bilen som skulle komma i “september-oktober” klarade december med hjälp av ringdomaren och idag rullade den ut ur en enorm lastbil utanför Bil-Filips automobilpalats på Narvavägen. Och trots den försenade ankomsten är jag nöjd med resultatet. Nu ska jag bara lära mig så mycket som möjligt som har med bilen att göra, oteknisk och ointresserad som jag är. När jag lämnade från mig Miljöbilen hade jag inte aning om hälften av knappar och reglage, den här saken känns mer high-tech. På tal om Miljöbilen…den har stått still ett tag nu, därav det blida vintervädret. Så hoppas vi det förblir ett tag till. Köra icke-miljö är det nya mattsvarta.

ANNONS
Publicerad 2011-11-29 kl 23:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto