Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vad har Astrit gjort för ont?

Ekwalls blogg

Det tar aldrig slut: packar, packar, beställer fler flyttkartonger från flyttfirma, viker ihop, lägger ned, rotar fram, packar, packar, packar och packar men hittar ändå någonting annat som måste packas.

Det går inte att se något slut.

Inte ens efter ett tjugotal proppfulla svarta sopsäckar som jag kört till den utmärkta återvinningscentralen i Bromma.

Idag blir det åtminstone en pre-flytt när kartonger ska köras i lastbil (och ännu mer ska vidare till återvinningscentralen).

Jag bär förstås själv, som den man av golvet som jag är, och använder ett par rätt diviga arbetshandskar som jag en gång fått på i en företagsmonter på en Finlandsbåt.

Inte för att det kommer att bli lättare att bära, men det kommer åtminstone att se ut som om jag kan.

***

Ivo Pekalski lämnar återbud till landslagsspel igen, även den är gången på grund av skadeproblem.

Annons

Det måste vara knäckande för en ung lovande spelare, så många chanser dyker det inte upp av sig själv – och har inte Ivo varit väldigt skadedrabbad/skadebenägen?

***

Oscar Wendt försöker göra vad han kan för att hitta form inför EM-slutspelet men Mönchengladbach vägrar alltså utlåning.

Hela vänsterbacksproblematiken blir sannerligen delikat när Hamrén ska plocka ut en EM-trupp i maj…här kan vi nog säga att en extremt bra vårsäsong gör att man spelar sig in i en trupp, oavsett vad man gjort innan.

Och då är det ju svårt om du inte får speltid.

***

Jag förstår ju om Dusan Djuric byter från FC Zürich till Valenciennes eftersom den franska ligan är en av Europas allra bästa.

Men jag är inte säker på att Valenciennes är ett bättre skyltfönster än ett Zürich som då och då dyker upp i europaspel med mer eller mindre framgång.

Annons

Valenciennes är aldrig nära Europa, det är ett rätt färglöst franskt ligalag som huserar mitt i eller strax under mitten i franska ligan.

***

Nu börjar Youth Olympic Winter Games i Innsbruck.

OS för ungdomar. Olympiska Spel, alltså.

Vad har vi för status på det?

***

När Mathias Ranegie också lämnade återbud (av familjeskäl) så ersatte han och Pekalski av Erik Friberg och Simon Thern, jag tror inte att det handlar om att biljetterna till Qatar är billigare från Kastrup.

Men jag vet inte hur Hamrén och Co tänkte med att inte ersätta med en renodlad forward, även om jag vet att Thern spelat en del offensiv mittfältare (bland annat mot Standard Liege hemma, utbytt i paus).

Och Astrit Ajdarevic, vad har han gjort för ont?

***

Jag ska packa en väska också.

Får inte glömma det.

Imorgon gäller Mästarens och Bojans favoritland Serbien.

Annons

Handbolls-EM, den ständiga räddningen i januarimörkret.

 

Publicerad 2012-01-13 08:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto