Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Skål, Danmark!


Jag säger tack och adjö till Belgrad med dansk fest: TV-experten och fd handbollsstjärnan Nikolaj Jakobsen öppnade champagneflaskan i danskarnas studio och höjde glaset. Stort av Danmark att lyckas bemästra förutsättningarna och besegra Serbien i finalen, det var stundtals ett galet tryck i Belgrad Arena. När danskarna festar så som danskar gärna festar så har jag tagit mig tillbaka till Upplands Väsby, packat klart, sagt adjö till den trevliga personalen på Hotel Zlatnik och förberett mig på bagarväckning strax efter 04:00. Avresa i ottan. Avslutar nu kvällen med att se serbiska kanalen “Sports Klub+”, jag försöker gissa vilken match de direktsänder men upptäcker plötsligt Fredrik Stenman i närbild under ett inkast och inser att det är Club Brügge mot Bergen i den belgiska ligan. Från det ena till det andra. Och nu  – när januari lagt sig – väntar ännu mera fotboll. Det ser jag fram emot.

ANNONS
Publicerad 2012-01-29 kl 21:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto