Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

När Jonas Olsson visade det allra heligaste

Ekwalls blogg

[tv4play id=”2187633″ size=”medium”]

Ett nytt Ekwall vs Lundh On Tour är ute nu och det ger oss en unik inblick i Premier League-världen med landslagsmannen Jonas Olsson som vår guide.

Det är inte ofta ett TV-team (om det ens har hänt) får hänga på i proffsvärldens innersta, men Olsson banade vägen – jag och Långe Lundh hakade på.

Intressant snack om hur Jonas gillar att ha skoputsare, om framtiden i klubben (Roy eller inte Roy, var frågan – nu vet vi…), om reaktionerna bland spelarna efter Fabrice Muambas otäcka hjärtkollaps, om EM, om Skype-kontakten med Erik Hamrén,  och om vilka som inte bangar att träna med kortbyxor när det är minusgrader…

Annons

Bland mycket annat.

Bara att hänga på!

Du har koll på att du varje vecka kan vinna en mobil i vår tävling Samsung Challenge samt att det står en resa för 2 st till EM i Kiev på spel – bara du deltar i tävlingen!

I höst drar vi sen iväg på en grandios fotbollsresa över en helg i England, där jag och Olof är med på hela resan i ett Ekwall vs Lundh On Tour LIVE. Läs mer om resan HÄR.

 

Publicerad 2012-05-03 14:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto