Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

BILDEXTRA: En dag Kiev

Ekwalls blogg

 

Över 20.000 herrelösa hundar sägs ha eldats upp levande när Kiev rensade upp inför EM, den här liraren lyckades komma undan rensningen och såg att spela död framför arenan. Den hade dock bara gått i bivack för ett ögonblick i den pressande värmen.

 

Jag är inte så vass på bilar men förstår jag att en del av den lastbilsflotta som seglar runt på vägarna inte har varit aktuella till försäljning i Sverige sen någon gång på 50- eller 60-talet. Och avgasfiltreringen är inte riktigt den som krävs i modernare bilar, om vi säger så…

 

….och den här Ladan skojar du inte bort heller. En stretchad!

Annons

 

Värmen var påtaglig på den svenska träningsanläggningen idag och eftersom något sprinklersystem inte är aktuellt så ryckte brandkåren ut och vattnade planen. Eftersom våra snajdiga kostymer (arbetskläder) är i ull så hade jag väldigt god lust att ställa mitt i vattenstrålen.

 

Det vita mediatältet var en bastu så vi fick flytta ut reklamskyltarna för att göra våra intervjuer. Här Foto-Soffan tillsammans med SvT:s kametaman Leffe och Jane Björk.

 

Det fick bli kavaj istället i väntan på att vi blev uppkopplade vid vår sändningsvy som Länk-Emil letat upp.

 

Foto-Soffan fixade ljuset (följ hennes blogg på brobergsofia.wordpress.com)….

 

…så att Långe Lundh kunde glänsa ikapp med guldkupolerna över Kiev.

 

 

Publicerad 2012-06-09 19:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto