Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

BILDEXTRA: Kievs gator blommar och "tveksam" ukrainsk journalist

Ekwalls blogg

Trafikkaoset i centrala Kiev är svårt at beskriva med et annat ord än just kaos. Jag älskar annars när alla i kön tappar det fullständigt och bara ligger på signalhornet. Intensivt, länge och aggressivt. Samt att man kör poliser som mitt i gatan står.

 

Dynamostadion är en fin “liten” arena i lummig miljö. Här spelade Malmö FF 0-0 mot Oleg Blochin och Co under MFF:s europacupäventyr 1979.

 

Babianerna dominerar i Kiev. Uppenbarligen.

 

Det här är en ukriansk journalist. Ackrediterad för EM. Lite väl mycket hejaklack för min smak. Hon blev utkörd från vår mixade TV-zon på träningen när förbundets mediateam trodde att hon var mer intresserad av annat, än av att intervjua spelare.

Annons

Mycket försäljning längs Shevchenko Boulevard. Männiksor tar en chans att tjäna en slant. Den här killen sålde begagnade böcker. Och ett par gamla stövlar.

 

Annars är blommor det som gäller allra mest vid gatuförsäljningen runt Kievs gator. Tanter i sådana där toppar och klänningar som tanter hade förr sköter kommersen.

Publicerad 2012-06-14 19:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto