Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Så ser, hör och vinner du med kvällens SUPERLIVE

Ekwalls blogg

SUPERLIVE är tillbaka ikväll.

Jag och Långe Lundh kör vidare med succéprogrammet under våren: vi ser Champions League, vi diskuterar aktuella fotbollsfrågor, vi ser sköna fotbollsklipp och har en hel del tävlingar som vanligt.

I kväll har du möjlighet att vinna – bland annat – ett helt nytt svenskt landslagsställ (tröja, byxa, strumpa), kläder, Champions League-boll, de allra senaste Adidasskorna inför fotbollssäsongen och biljeter till EM-kvalet Sverige-Irland!

Den förre allsvenske skyttekungen och Tipslördaghjälten Billy Lansdowne gästar oss tillsammans med vår ständige gäst, Sveriges tätaste odsssättare, Micke Stålblom.

Annons

Eftersom Billy är med oss tänkte vi prata lite engelska spelare i Sverige, hör gärna av dig om du har erfarenheter av det, bra såväl som dåligt. Det har funnits en och annan stjärna (på alla sätt) i Sverige genom åren.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss, före, under och efter programmet. Med åsikter, tips, glada tillrop och bilder.

Enklast via Twitter: @ekwall, @oloflundh eller Lansdowne på @sockskungen. #superlive gäller som hashtag

Men också via mejl (ekwall@tv4.se eller oloflundh@tv4.se), Facebooksidan Fotbollskanalen Europa eller Instagram (samma adresser för mig och Olof som till Twitter).

Vi kör igång kl 20-23 direkt från Harrys i Kalmar på Twitter.

Men vi tjuvstartar kl 18 med en deltävling i SM i Fotbollskunskap.

Du är varmt välkommen ned på Harrys för att vara med och tävla i SM (alla får delta) eller att följa sändningen på plats.

Annons

Och är du inte Kalmar så ser du SUPERLIVE direkt på fotbollskanalen.se.

Vi ses och hörs!

Publicerad 2013-02-13 13:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto