Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Om att skylla helst skylla på andra än de som är skyldiga: tröttsamt

I bil med pinne i mittten och ett halvljus sämre än sådant som drevs av dymano på en gammal Crescent tuffade jag, Barsom och Odén mot Borås i natten mot måndagen och Producent Odén körde ett kungligt godistrick när han länsade vår gemensamma påse på godbitarna och sen fyllde på med egna Polly från egen påse.

Som att fylla ut påskägget med clementiner.

Skamlöst.

***

Jag håller så mycket med kollega Lühr i Getingen som krönikerade efter det jävelskap vi fick efter cupfinalen: varför får vi aldrig vara riktigt glada och nöjda, varför ska vi alltid stå där med en massa onödig skit som så många INTE vill ha?

Det är så förbannat tröttsamt allting.

Och jag spyr på allt och alla som ska skylla på SvFF, på vakter, på arena, på polisen, på icke existerande avspärrningar, you name it – men så lätt glömmer att skylla det mesta på de idioter som väljer att ställa till jävelskap.

I grunden är det ju de som är skyldiga.

***

Proffsdrömmens uttagning i Stockholm!

***

Att gräset är skit på Friends är ingen överraskning någonstans, sett till hur det har sett ut på de flesta stora nya arenor som byggts ute i Europa med begränsad möjlighet för solen att nå in och täcka gräset  med sina strålar.

***

För övrigt tyckte jag det var en underhållande cupfinal.

Det hade varit så väldigt kul om det bara hade fått handla om att det var just det.

Men jag tror aldrig vi blir av med jävelskapet, tyvärr…det handlar mer om att försöka lära sig att leva med skiten.

 

Publicerad 2013-05-28 kl 00:14
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons