Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

BILD-EXTRA: Brolinskans partybröllop

Ekwalls blogg

 

 

 

 

 

Det blev en helg i kärlekens tecken: Anna Brolin fick sin Jesper Rodhborn i Visby och det var på många sätt en oförglömlig weekend på Gotland.

Jag har varit på en del bröllop genom åren och bröllop är ju en fest men det här var PAAAAAAARTYYYY från fredag till söndag, inte så förbannat mycket religiöst dravvel och annat traditionellt utan väldigt mycket Brolinskan på DET  humöret: e de fest så är det fest (dessuom jobbar ju Jeppe med Red Bull, ni förstår att det är full fart).

Det började i fredags kväll på eminenta Supper, fortsatte strax efter lunchtid vid Uppvik, fortsatte på Kallis och sen en femtimmarssittning på Wisby Strand som inte var klar förrän långt efter midnatt.

Annons

Sådant sätter sina spår på en gammal man och jag körde en klassisk “finta höger, gå vänster” är jag avvek framåt 02-snåret.

Med ett leende på läpparna, trots allt…SÅ ska tamejfan ett bröllop stryras upp.

***

Min lördagskrönika i Getingen handlade om svenska fotbollstränarnas status ute i Europa, i en tid där inte ens danskarna vill ha dom.

Hur bra är våra svenska tränare och deras utbildning? Egentligen?

Läs den HÄR.

***

Svårt att påstå att alsvenskan fick en rivstart med Gefle-Öster.

Som dessutom slutade 0-0.

***

Självklart kommer debattens vågor gå höga efter Frida Wallbergs tragiska öde.

Jag ger mig gärna in i den, när det är läge

Men att boxning på den här nivån inte är särskilt hälsosamt och kan vara farligt, om det vill sig illa, det vet nog alla.

Det är precis som med de flesta andra kontaktsporter…det kan sluta väldigt illa, men i 99,9 procent av fallen så gör det inte det.

Annons

Jag lider ned Frida Wallberg och hennes närmaste och önskar henne ett väldigt snart och bra tillfrisknande.

***

Två av våra allra största fotbollsspelare genom tiderna, Jonas Thern och Henrik Larsson, är ifag inte anlitade av någon svensk elitklubb som tränare.

Mycket möjligt att det är en tillfällighet och att de själva vill annat, men till lika stor del tror jag det handlar om att de är lite för obekväma för att det ska vara “som det alltid har varit”…att man har svårt att gå utanför normerna.

***

i PÅDDEN nr 5 pratar jag och Olsson bland annat om Hammarby, Hamréns landslag, TV-sportvärlden i Sverige och om sopsortering – denna bluff.

Läs, se och HÖR mer här.

***

Alltid haft lite svårt att gå igång på Confederations Cup.

Det bjuds ganska ofta på fin och bra fotboll, det är inte det.

Annons

Men det är ju inte på riktigt, inte på det viset som arrangören gärna vill sälja in det…det är en vänskapsturnering, lika mycket på riktigt som “Supercupen” och sånt.

***

Efter Brolinskans bröllopspartaj så vilar jag nu upp mig i Frankrike i ett par dagar, bland annat med den här mannen:

Det blir nu lugnt oh fint, ska ni se.

Publicerad 2013-06-17 00:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto