Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Båstad igen: Padel, massage, Kaninen, Em och Pool

Det finns ett gång mindre hyddor längs den lilla hamnen i Båstad som ska locka sommarbesökarna med träskor, fonder, husköp, sill, våfflor, klänningar, leksaker och allt möjligt.

Och i ett av dessa enkla små röda trähus – som hyrs ut för 30.000 kronor/sommaren – finns sen flera år tillbaka Pool och Em, med stor entusiasm, glädje och yrkesskicklighet så rattar de thaimassagestället Jipata.

Jag har varit på en del thaimassage och inget slår detta.

På de thailändska stränderna kan du med lite flyt få DEN enda i familjen som verkligen kan yrket, annars blir det någon moster som annars sitter i kassan på thailändsk Ica.

Och många av de nyöppnade haken i Stockholm andas det mest sunkig halvbordell och det har hänt att jag fått massös som mest haft för avsikt att massera lite väl långt upp på ljumskarna.

Em är på riktigt.

Hon fixar min stela rygg, mina eländiga lårmuskler och numera även en öm hälsena..och det är inget oljepjåsk och sånt, det känns.

Hon trycker på på punkter med fötter (gåendes på min rygg), fingrar och armbåge. Nu senast plockade hon fram ett träredskap som hon använde på fotsulorna: ren jävla tortyr under korta ögonblick, men det gav resultat.

Världsklass och allt i en liten röd trälåda i, Båstad behöver inte vara svårare än så.

***

Jag har dålig koll på Trans Narva, men att göra 3-0 borta mot letterna är ändå 3-0 på bortaplan i ett kval till Europa League.

Gefle ska ha all tänkbar credd för det.

Så kan du ju också trampa vidare till nästa omgång, utan at behöva förta dig i hemmatchen.

***

Ska vi går strikt efter hur mönstret har sett ut kring Zlatan Ibrahimovics flyttande mellan olika klubbar de senaste åren så skulle det inte förvåna mig ett ögonblick om vi ser honom i Real Madrid nästa säsong.

Dyker det upp minsta lilla realistiska möjlighet att dra från PSG så tror jag att han gör det.

***

Visby nästa för TV-laget.

Fredag ska vi visa politikerna vad som kan förena allt och alla, oavsett åsikter, nämligen fotboll.

Vi möter ett starkt gotländskt lag med en hel del profiler från ön och bland dessa en hel del från FC Gutes A-lag.

Det blir till att kämpa.

Vi kommer med ett hyggligt lag, där vi hoppas att Eddy Bengtsson kan gå i bräschen mot karga öbor.

Robban Kronberg är tillbaka efter sin succé i Östersund förra året och Texas Johansson får försöka hålla ihop styrkorna bakåt.

Ingenting är omöjligt (senast vann vi med Richard Herrey i målet) men vi är underdogs.Kick off på Gutavallen kl 17:30.

***

Malmö FF, i samma kval som Gefle, fick ihop 0-0 mot ett gäng semiproffs i Drogheda United som just nu är ett mittenlag i den irländska ligan.

Det löser förstås MFF på hemmaplan, men om jag förstått alal rapporter rätt så skrämde inte Malmö direkt livet ur lastbilschaffisar, svetsare, gympalärare och annat i Drogheda.

***

Back in Båstad alltså och på begäran: Kaninen!

Jag kan låta meddela att den inte längre är en belastning, åtminstone inte för den här familjen.

Kaninen har nämligen skilt sig.

Jag tror att vi gjorde det som vänner.

Numera är kaninen en del av en helt annan familj.

Men det senaste jag hörde var att den skulle lifta hit med en polare och bo i ett gammal tvåkaninstält ute på campingen i Hemmeslöv,

Jag lär se den nattetid framöver.

Återkommer med rapport.

***

I affären Daniel Majstorovic och AIK fanns det förstås en hel del att skriva i semestertider.

Att säga, att beskriva och att tycka.

Och det var stor humor när Getingen jagade röster från varje allsvenskt lag och de som sattes att ringa hade uppenbarligen inte den fetaste telefonboken.

Därför fick det bli lirare som Hampus Nilsson (Dif), William Lundin (Gefle), Stefan Larsson (Elfsborg), Robert Massi (Syrianska), James Frempong (Peking), Alexander Nadj (Öster) och så vidare som fick svara på frågan om vad de tyckte om Maestros förehavanden.

Sköna namn om man nu fick välja i de allsvensk trupperna och verkligen tungt vägande åsikter om huruvida Majstorovic gjort rätt eller fel.

En spelare som Lundin har, till exempel, inte spelat en enda allsvensk minut för Gefle under 2012 och 2013. Mestadels av skadeskäl, men ändå: undrar vi egentligen vad han tycker om Majstorovics agerande?

***

Redan hunnit med ett gäng timmar padel på kort tid och mer lär det bli.

Är klart sugen på SM i augusti i Malmö, men behöver en spelapartner…och jag är ju inte direkt någon Roscoe Tanner, så folk ringer inte direkt ned mig i ärendet.

***

Är gamla fina Panathinaikos klubben som ska hjälpa Marcus Berg och Emir Bajrami upp ur källaren?

Det är möjligt att det kan fungera och för svensk landslagsfotboll skulle det vara perfekt att få igång de här två, de har liksom “försvunnit” trots stor potential och i bästa form är de en tillgång i dagens landslag.

***

Em – uttalas som “M” – är ju dessutom ett för jäkla häftigt namn.

My name is M, liksom.

För att inte tala om Pool.

Publicerad 2013-07-04 kl 23:51
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons