Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

BILDEXTRA: En utsikt över Ankara

Vi bor uppe på berget.

Och utsikten var utsökt idag när solen tittade fram över Ankara och spred ett vackert ljus.

…vilket gav fotograf “Mr Johan” all anledning att putsa linsen.

Ned från berget och vårt spöklika Divan ringlar sig små sköna gränder och jag är lite svag för gränder med intressant kommers a la allting.

Den här butiken hade för övrigt Tomas Axnér älskat med gamla stolar, oklart om någon var av dansk design. Däremot fick jag en känsla av att den fina räknemaskinen till höger mellan två stolar var en gammal Facit.

Landskampen går på 19 Maj Stadion i Ankara, en arena som har sett sina allra bästa dagar. Klart sliten. Det är Turkiets första hemmalandskamp utanför Istanbul på tio år och det är utsålt sedan länge.

Jag, Lille-Anders och Sundberg gick runt hörnet idag på en lokal kebaberia där skön servispersonal plockade fram grym tomatsallad, “turkish kebab” och vars en limpa vitt bröd. Smakade kanon.

Rundade av kvällen på den marknad som finns utanför hotellet med ett gäng sådana här favoritnötter.  En hel påse för två pengar.

Den här liraren ville att jag skulle gå loss på en firre till bra pris, men jag tackade nej.

…men det blev ett kilo apelsiner av den här här snubben (som för övrigt var lite lik Janne Scherman). Tre pengar ville han ha och det fick det vara värt. Åtminstone för bildens skull. Och utsikten.

Publicerad 2014-03-04 kl 20:13
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons