POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Plötsligt kom det en VM-stjärna mitt i natten

IMG_7703 IMG_7701

 

Helt plötsligt, sisådär strax efter 03:30 på morgonen, så kom en brasiliansk VM-stjärna strosandes på flygplatsen i Fortaleza som en “helt vanlig man”.

Även om det var mitt i natten (flygplatsen i Fortaleza är som ett hotell, folk sover överallt i väntan på de få flyg som ska ta dom därifrån) så tog det förstås inte mer än tre sekunder innan Ramires var fullständigt omringad av människor som ville prata, skaka tass, ta selfies, ha autografer och två TV-bolag tryckte in honom i ett hörn för intervjuer.

Det kanske inte är så underligt att Scolari ger spelarna helt ledigt mitt under VM-turneringen, däremot att spelarna släpps helt fria i ett land som är monumentalt stort.

Nu förundrades och förargades ganska många  brassar på flygplatsen av att Ramires hade bokat sig på en tretimmrsflight till samlingen i Rio med väckning någon gång vid 01-tiden på natten – bara några dagar före match, under pågående mästerskap.

Och visst är det lite konstigt, det måste jag erkänna att jag tycker.

Men det är ju exakt sådant här som kommer att hyllas som “stort ledarskap” om Brasilien vinner och ren idioti om de inte gör det.

Publicerad 2014-06-19 kl 19:44
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå