Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Plötsligt kom det en VM-stjärna mitt i natten

Ekwalls blogg

IMG_7703 IMG_7701

 

Helt plötsligt, sisådär strax efter 03:30 på morgonen, så kom en brasiliansk VM-stjärna strosandes på flygplatsen i Fortaleza som en “helt vanlig man”.

Även om det var mitt i natten (flygplatsen i Fortaleza är som ett hotell, folk sover överallt i väntan på de få flyg som ska ta dom därifrån) så tog det förstås inte mer än tre sekunder innan Ramires var fullständigt omringad av människor som ville prata, skaka tass, ta selfies, ha autografer och två TV-bolag tryckte in honom i ett hörn för intervjuer.

Det kanske inte är så underligt att Scolari ger spelarna helt ledigt mitt under VM-turneringen, däremot att spelarna släpps helt fria i ett land som är monumentalt stort.

Annons

Nu förundrades och förargades ganska många  brassar på flygplatsen av att Ramires hade bokat sig på en tretimmrsflight till samlingen i Rio med väckning någon gång vid 01-tiden på natten – bara några dagar före match, under pågående mästerskap.

Och visst är det lite konstigt, det måste jag erkänna att jag tycker.

Men det är ju exakt sådant här som kommer att hyllas som “stort ledarskap” om Brasilien vinner och ren idioti om de inte gör det.

Publicerad 2014-06-19 19:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto