POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

SANNINGEN bakom fotot

I veckan hölls Uefas elittränarforum i Nyon, en kärvänlig tillställning då klubbcheferna träffas för att prata om ditten och datten.

Självklart ska det tas en samlingsbild och jag älskar hur pojkarna på första raden inte riktigt får plats. Terim väljer att luta sig framåt för att kunna veckla ut sin bringa något medan Ancelotti ser lite hopklämd ut. (Klicka på bilden för att få en förstoring!)

Och man kan ju verkligen känna kärleken mellan Vilanova och Mourinho på mittenraden. Enligt AS hade duon även druckit kaffe och utbytt lite åsikter (inte om fingerpetarincidenten får man anta) under forumet.

 

Nu vill jag bara påminna er om att AS är en Madridtidning.

I dagens Mundo Deportivo, som har sin bas i Barcelona, får vi dock en annan bild av…bilden. SANNINGEN!

MD har minsann undersökt hur det gick till när tränarna samlades för att föreviga ögonblicket. Det förekom VERKLIGEN INGET kärvänligt samtal mellan Vilanova och Mourinho. Hjälten Tito uppträdde förstås mycket korrekt hela tiden. Han stod redan på sin plats när bilden skulle tas och det var den ONDE Mourinho, som kom sent (såklart!), som tryckte sig in där FÖR ATT FÖRBÄTTRA SITT SKAMFILADE RYKTE.

Och NEJ, tro inte att herrarna utbytte några ord med varandra! Efter fotostunden försvann minsann den ädle Tito mot mötessalarna medan Mourinho (USCH USCH) stack åt ett annat håll med mobilen mot örat. Typiskt honom!

MD känner sig också skyldiga att rapportera att Mourinho var DEN ENDE av de 26 tränarna som stack hem före Michel Platinis bjudmiddag. Den gode Vilanova (HURRA!) stannade självklart kvar, ända till klockan 15.30 nästa dag faktiskt. Och han åkte hem – med ett lågprisflyg.

Nog om detta.

I kväll möts Spanien och Saudiarabien, och den stora nyheten är att ”Míster Gol” (Herr Mål) är tillbaka.

Själv verkade David Villa igår mest nöjd med att ha nått två miljoner följare på twitter. Det ville han visa med den här bilden. Tur att han inte spelar i England…

 

Publicerad 2012-09-07 kl 10:43
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto