POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Reaktioner från Spanien

Efter gårdagens bortaförlust mot Sevilla, återigen efter ett insläppt mål på fast situation, handlar förstås tidningarnas framsidor om Real Madrids kris.

José Mourinho höll verkligen inte igen i sin kritik på presskonferensen. Han tyckte Sevilla verkligen förtjänade segern: “Jag har inget lag”, “jag ville byta ut sju spelare i paus”, “vissa spelare verkar vara mer intresserad av annat än att spela fotboll”, ”det såg likadant ut mot Getafe och Granada, den enda matchen de har velat vinna var supercupen.” Etc etc. Han medgav dock att han själv har viss skuld.

Och när han fick frågan om Barcelonas försprång på åtta (!) poäng svarade portugisen att han var mer orolig för inställningen hos spelarna än de åtta poängen. Och så avslutade han på nytt med “jag har inget lag”… Ouch!

“Vad håller de på med?”

”Jag har inget lag”

I Barcelona var det förstås fest igår när planet landade på El Prat och spelarna fick veta att Madrid förlorat. Själva hade ju Barça fått med sig tre poäng mot Getafe. Tråkigt dock att Puyol skadat knäet och blir borta 4-6 veckor.

”Åtta poängs ledning”

 

”Mäktiga Barça, ledsna Madrid”

Det blir spännande att se hur spelarna reagerar på Mourinhos sågning. Redan på tisdag kommer ju Manchester City på besök. I går i mixade zonen var de försiktiga i sina uttalanden. Marcelo sa “vi måste resa oss och sikta framåt” tre gånger typ (zznark), Pepe tyckte Mourinho hade rätt i det han sa medan Sergio Ramos ville lyfta fram Sevillas insats. Fortsättning följer.

Publicerad 2012-09-16 kl 11:49
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto