Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Han tjänar 100 euro i månaden

Johanna Garås blogg

Helgens lyckligaste?

Mycket troligt att han heter Jorge Sánchez, är 19 år ung och tredjemålvakt i Granada. I morgon kväll sitter han kanske på avbytarbänken på Camp Nou.

(Det finns väldigt få bilder på honom. Det här var den bästa jag hittade…)

– Jag har tänkt på det här 800 gånger. Jag har sett fotboll på flera olika arenor i la Liga men aldrig i Barcelona. Det är en dröm, säger Jorge.

Toño är given i mål från start för Granada men eftersom andrekeepern Roberto har varit skadad får akademispelaren antagligen följa med till Camp Nou.

Inför säsongen har han fjärdevalet men eftersom det varit problem med makedoniern Dimitrievskis pass fick Jorge chansen och imponerade på tränare Anquela.

Annons

– Att gå från spel i Tercera till La Liga är ett stort steg men jag har tränat med A-laget i flera månader nu och jag känner mig förberedd. Jag är ung och jag har mycket att lära men om laget behöver mig så är jag redo.

Jorge Sánchez har ungdomskontrakt och tjänar hundra euro i månaden.

– Min lön är oviktig. För några månader sedan hade jag aldrig kunna drömma om det här. Jag har inget behov av att ändra mitt kontrakt men om klubben vill förhandla ett nytt står jag förstås inte i vägen.

I mars pressade faktiskt nykomlingarna Barça. Det stod 2-2 i den 62:a minuten men sedan gjorde hemmalaget tre mål (Messi hattrick) och slutresultatet blev 5–3.

Jorge är hoppfull men realistisk.

– Det är möjligt att slå dem, men det är förstås tufft. Ingen kan ta ifrån oss förhoppningarna, vi har inget att förlora.

Annons

Matchen spelas lördag klockan 22.

UPPDATERING: Äsch. Roberto, andremålvakten, har återhämtat sig överraskade snabbt från knäskadan och blir den som får följa med till Barcelona. Truppen här.

Publicerad 2012-09-21 11:51

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto