Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

En trött men lycklig Abidal

Johanna Garås blogg

 

Det kom glädjande besked från Barcelonahåll under tisdagskvällen – Éric Abidal har idag tränat med boll för första gången sedan levertransplantationen i april. I slutet av augusti var fransmannen tillbaka i gymmet och nu fystränar han för att komma i spelform.

Abidal befinner sig i Pyrenéerna ihop med fystränaren Emili Ricart. Via den här filmen (och det här fotoalbumet) kan vi se hur de vandrar och löper i bergen, och när backen tränar med boll.

Och så en liten intervju:

– Jag har längtat mycket länge efter att få röra en boll. Idag var första dagen och jag är mycket lycklig. Trött men mycket lycklig. Från och med nu ser vägen rak ut.

Annons

Xavi sa i slutet av september att han trodde lagkamraten skulle vara tillbaka i spel redan i november. Men Abidal verkar inte vilja stressa comebacken:

– Jag har inte gjort mycket idag, men jag får ta det lite i taget. Jobba hårt, bli vän med bollen, justera tekniken lite – även om jag inte hade så bra teknik förut haha…

Anims Abidal!

Publicerad 2012-10-09 21:59

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto