Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Träffade Medel den här gången?

Johanna Garås blogg

Ni minns väl när Barcelonas Cesc Fàbregas fick jättejätteont i huvudet i bortamatchen mot Sevilla? Då var det Gary Medel som hade stuckit fram sin skalle lite för nära katalanens, och för det fick chilenaren rött kort.

Till saken hör att det inte var första gången señor Medel, som kallas ”Pitbull”, hamnar i trubbel.

Några veckor tidigare, i landskampen mot Colombia 11 september, fick han till exempel också rött efter det här huvudgreppet.


I juni arresterades Medel för att ha riktat dödshot mot en person. Och tio dagar tidigare hade han filmades vid ett slagsmål utanför en nattklubb.

Igår hamnade chilenaren i blåsväder igen.

Men den här gången var det utanför planen, på Santiagos flygplats, och personen han riktade ilskan mot var skvallerjournalisten Nataly Marambio. När hon frågade hur laget hade firat efter tisdagens landskamp ska Medel ha ryckt mikrofonen hur hennes hand och sedan slagit henne på kinden.

Annons

Medel tvingades av flyget till Europa för att redogöra för polisen var som hänt.

Sevilla har idag meddelat att anledningen till Medels försening från Chile var på grund av “en incident med en skvallerjournalist som felaktigt anklagat honom för angrepp”. “Medel var med sin mamma när journalisten, från ett skvaller-tvprogram, frågade honom upprepade gånger om saker som inte har med fotboll att göra.”

Enligt klubben fick journalisten inga skador, som hon påstått. Spelaren fick åka hem och invänta ett flyg idag till Sevilla istället.

Medel skulle ändå inte ha varit med när Sevilla möter Mallorca på måndag. Han är fortfarande avstängd för ”skallningen” mot Fàbregas.

***
Idag lottades Copa del Rey. Real madrid och Barcelona kan mötas först i semifinalen.

16-delsfinalerna avgörs 31 oktober och 28 november.

Annons

Åttondelsfinalerna 12 och 19 december.

Kvartsfinalerna 9 och 16 januari.

Semifinalerna 23 och 30 januari.

Finalen 18 maj.

 

Publicerad 2012-10-18 13:21

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto