Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kontrasternas match

Johanna Garås blogg

Massimiliano Allegri såg som vanligt rätt oberörd ut däruppe på podiet. Milantränaren är dock under enorm press inför kvällens möte med Málaga. Laget har inlett Serie A katastrofalt dåligt och skulle verkligen behöva knipa minst en poäng till i Champions League där man i alla fall inlett med fyra poäng på de två första omgångarna.

Massimo Ambrosini var uppriktig igår:

– Det här är den tuffaste perioden jag upplevt i Milan.

För motståndet i kväll står Málaga som tagit full pott så här långt och har 6-0 i målskillnad. Att stämningen är god nere i Andalusien är ett understatement. Fansen förstår knappt att det sker på riktigt. Milan liksom, en av världens allra största klubbar, mot lilla Málaga. Galenskap.

Annons

La Rosaleda i motljus.

Hur jag har lyckats få med mig en ÖSK-penna till södra Spanien är en gåta. Antagligen det närmsta klubben kommer komma Champions League…

***

Igår kväll led jag verkligen med tappra Celtic som höll på att få med sig 1-1 från Camp Nou. Jag kom dock över det ganska snabbt. Det hade ni också gjort om ni hade kunnat smaka på den här skinkan.

***

Jag missar tyvärr Dortmund-Real Madrid. Spanjorerna verkar självsäkra. Och Kaká ser ut att ha hittat glädjen igen.

Publicerad 2012-10-24 11:46

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto