Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Göteborgshumor i Marca?

Johanna Garås blogg

Nu har Marca skruvat till det lite extra igen i ett inför-match-reportage. Eller vad tycker ni om det här uppslaget?

Det är Rayo Vallecanos Javi Fuego som poserar framför en brandbil och rubriken lyder ”Barcelona leker med elden på Vallecas”.

Nej, mittfältaren jobbar inte extra som brandman (det kanske han borde med tanke på Rayos usla ekonomi…) utan hans efternamn betyder eld…

I artikeln kan vi läsa att han ”släcker bränder på planen”. Hö hö. Man kan ju tänka sig att han kommer få det hett om öronen mot Barça – när han eldar på sina lagkamrater. Tihi.

Rayotränaren Paco Jémez har lovat att laget inte kommer parkera någon buss framför egna målet. Laget kan helt enkelt inte spela defensivt. Så räkna med mål i kväll. Gärna en repris på den spännande tillställningen på Riazor från förra helgen!

Annons

***

Det har redan börjat pratas en hel del i Spanien om vem som ska få Guldbollen. Eller, det gör det ju princip året runt men i alla fall så har Atlético Madrid inlett en kampanj för att Falcao ska ses som en kandidat på allvar.

Inför helgens möte med Osasuna på Vicente Calderón har Atléti gjort en video om ”Tigerns” hemvist (Eye of the Tiger som bakgrundsmusik såklart) och skapat en hashtag på twitter #UnTigreDeOro (#EnTigerAvGuld).

Nog är colombianens facit otroligt – mål i tio raka matcher nu för klubb och land, 16 totalt den här säsongen – men han lär ändå inte rå på den där Messi. Eller möjligtvis Cristiano Ronaldo eller Andrés Iniesta.

***

Vi byter land, till Frankrike och Thiago Silva. Brassen är rätt aktiv på Instagram, här från igår med Zlatan & Co före avfärden till Nancy. Men se på texten – vet han verkligen inte vad den italienske lagkamraten heter? Marcos Verreti?

Annons

***

Nu ska jag se på Espanyol-Málaga.

 

Publicerad 2012-10-27 15:46

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto