Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hola desde Barcelona

Johanna Garås blogg

Hej och förlåt för kass uppdatering av bloggen på sistone.

Jag befinner mig just nu i Spanien, närmare bestämt i Barcelona, på jobbresa. Vi spelar in ett program som ni kan se om någon vecka på TV4 Sport och här på Fotbollskanalen.se.

Igår var jag för första gången på Espanyols “nya” arena. Fint med undulaten på fasaden, tycker jag. Espanyol och lagets fans kallas ju för Undulaterna (Los Pericos, Los Periquitos)

Men det häftigaste med besöket var att få se ett väldigt speciellt litet linne. Andrés Iniesta är ju (efter gesten vid målet i VM-finalen*) den ende Barçaspelare att hyllas av Espanyolfans.

I kväll blir det Barcelona-Zaragoza för min del. Jag, som brukar sitta i pressboxen uppe på fjärde etaget på Camp Nou, ser fram emot att uppleva en match från fjärde raden.

Annons

Det är ju baby boom i Barça och nu har barn nummer två fötts på kort tid. Thiago Messi kom ju för någon vecka sedan och igår var Víctor Valdés så här nöjd efter att hans andra son hade fötts. Men man undrar ju om han och fru Yolanda hade inspirerats att Wayne Rooney. Barnet ska nämligen heta Kai Valdés Cardona.

Igår träffade vi förresten en kändis på Camp Nou. Först undrade vi om vi förföljdes av oturen men sedan kom vi på att hon/han bor där. Hon/han har ju till och med ett twitterkonto.

* Här är ett klipp när de spanska spelarna analyserar Iniestas mål i slow motion (på spanska).

Publicerad 2012-11-17 10:42

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto