Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Minst två spanska lag till semi

Johanna Garås blogg

Då var Champions League-lottningen genomförd.

• Barcelona ska inte ha några svårigheter att ta sig förbi Milan.

• Jag tror även att Málaga har en bra chans att besegra Porto – om inte andaluserna tvingas sälja någon stjärna i januari.

• För Valencia blir det nog tuffare. I den åttondelen ser jag PSG som favorit, trots att spanjorerna gjorde ett bra gruppspel.

• Och så till mötet som får det att vattnas i munnen, Real Madrid mot Manchester United.

Visst kan José Mourinhos lag ta sig vidare men det krävs att man höjer sig flera klasser från vad vi sett mestadels i höst.

Och Real Madrid har ett minst sagt tufft spelschema inför returen på Old Trafford den 5 mars. Om både Madrid och Barcelona tar sig vidare i Copa del Rey så möts de i semifinalreturen den 27 februari. Och 2 mars möts lagen i ligan på Santiago Bernabéu. Om ligan skulle vara avgjord då vore det kanske ett bra läge för Mourinho att vila stjärnorna. Men det handlar ju om prestige och stolthet också. Barça kan inte få frikort att förnedra hemmalaget i Madrid.

Annons

En grej till. Om Sergio Ramos och/eller Xabi Alonso drar på sig en varning i det första mötet mot United så missar de returen på Old Trafford.

***

Undra vilket lag den här tjejen kommer heja på när Bojans Milan kommer till Camp Nou?

Publicerad 2012-12-20 13:52

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto