Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Adán i fokus

Tidig kickoff för Real Madrid idag, redan klockan 12 hemma mot Getafe.

Nye målvakten Diego López är med i truppen men de båda Madridtidningarna väljer att fokusera på Antonio Adán. Summa summarum: om han ska ha chansen att bli förstamålvakt så är det idag han måste prestera. Nästa match är ju mot Barcelona på onsdag.

AS: ”Adán – nu eller aldrig”

MARCA: ”Tiden är inne för Adán”

Barcelonatidningarna har inget givet fokus.

Sport: ”Målvaktsexamen”. Víctor Valdés spelar i kväll inför hemmapubliken för första gången sedan han meddelade att han inte kommer förlänga sitt kontrakt. I motståndarmålet står Osasunas Andrés som brukar storspela mot Barça och är ett av många namn som nämnts som möjlig ersättare till Valdés.

Mundo Deportivo: ”Supersöndag”. Tidningen konstaterar att det spelas fyra stora matcher i dag, utspridda över dagen. Förutom Real Madrid-Getafe och Barcelona-Osasuna så avgörs även ett mini-clásico mellan Barça B-Casilla samt VM-finalen i handboll mellan Spanien-Danmark.

***

I kväll startar Fotbollskanalen Europa ”tidigt”, det vill säga 23.10. Vi ses då!

Publicerad 2013-01-27 kl 10:09
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER