Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Vajert, Varane

Åh, vilken underbar match vi fick se igår.

Jag var framför allt imponerad av Real Madrids insats. Barcelona har ju helt klart varit det bättre laget den här säsongen och hemmalaget tvingades klara sig utan många givna startspelare.

För en gångs skull hamnade inte stjärnorna Messi och Cristiano Ronaldo i fokus. Istället lyste spelare som Michael Essien, Andrés Iniesta, Diego López, Gerard Piqué, Mesut Özil – och en viss Raphaël Varane.

Här nedan har ni matchens stora behållning – fransmannens mäktiga brytningen framför Cesc Fàbregas fötter.

[youtubeplay id=”JiKzL9RChdA” size=”large”]

Tänk att 19-åringen kostade nio miljoner euro och har lägst lön i truppen, “bara” en miljon euro om året. Om jag hade hetat Pepe så hade jag varit lite orolig för min plats just nu.

– Jag är mycket nöjd med min match. Det var otroligt och att få göra mål var en dröm. Jag har inte fattat att det är sant än. Det var min bästa match hittills i Real Madrid, sade han i den mixade zonen efteråt.

Här är målen förresten. De tåls att se igen och igen:

0-1

1-1

Returen spelas inte förrän 27 februari. Jag hoppas vi får se en lika bra och spännande match då.

*** 

Nu ska jag se på Atlético Madrid-Sevilla, utan skadade Falcao tyvärr. På topp för Sevilla kommer Álvaro Negredo finnas. Jag läste precis en intervju med honom i dagens El País och fastnade för svaret på frågan om hans pappa José María fortfarande kör taxi:

– Ja, han vill inte sluta, han blir uttråkad hemma. Jag har sagt till honom tusen gånger men han vägrar lyssna.

I Sevillas mål står för övrigt inlånade Beto, inte 21-årige Julián Cuesta som jag nämnde här i bloggen häromdagen.

Publicerad 2013-01-31 kl 21:34
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER