Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dan före dopparedan

Johanna Garås blogg

Ingen kan väl ha undgått att Messi & Co är i stan med landslaget. Det ska bli väldigt kul att se matchen på Friends Arena i morgon, i alla fall första halvlek då jag räknar med att Zlatan kommer vara på planen samtidigt som sin gamle lagkamrat.

Jag ska jobba extra för TV4 i den mixade zonen efter matchen. Om jag lyckas få någon av de argentinska spelarna att stanna vid min mikrofon så får ni se resultatet inom kort.

Messi i alla ära, men tänk om vi hade kunnat backa bandet 20 år. Då hade vi fått se de här sköna snubbarna trolla i Solna. Alltså, kolla Caniggias shortsvikarteknik…

Annons

***

Det spanska landslaget – utan skadade Xavi och Xabi Alonso – är i Qatar där de ska möta Uruguay i morgon. Killarna ser ut att trivas.

***

Portugal, med Cristiano Ronaldo i spetsen, ska möta Ecuador i morgon. Real Madridspelaren fyllde för övrigt 28 år idag. Det firade han med att skriva autografer och lyfta blå gubbar…

…och sedan få en enorm tårta.

Det har hänt en hel del med CR7 de senaste 25 åren…

***

På hemmaplan i Madrid fick Iker Casillas äntligen ta av gipset.

 

En annan rätt duktig fotbollsspelare som fyller år i dag är Neymar. 21 vintrar blir brassen. (Till vänster nedan.)

 

Och slutligen lite information, speciellt tillägnat Pierre på Fotbollskanalen.se. Den senaste låten som Xabi Alonso tipsat om på twitter är den här.

 

Publicerad 2013-02-05 19:14

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto