Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ingen Harbuzi till La Liga?

Johanna Garås blogg

Jag säger som Michu:

 

 

Det gick ju vägen! Både Barcelona och Málaga gjorde Real Madrid sällskap till kvartsfinalerna. Nu hoppas jag bara att de slipper mötas förrän i semifinalerna.

Att Málaga lyckats ta sig så här långt är makalöst. Jag var övertygad om att truppen skulle vara för liten för att orka såhär långt in på säsongen men Manuel Pellegrini och hans tränarstab har lyckats hålla stjärnorna skadefria.

Ägaren shejk Al-Thani (som har ett lite obekvämt twitteralias…) var minst sagt nöjd.

***

Jag kunde inte se Málaga-Porto eftersom jag befann mig på resande fot men Barcelona-Milan vägrade jag missa. Jag hamnade på Smithfield som är Barças officiella supporterbar i New York. Stämningen var minst sagt god.

Annons

***

Kul om Labinot Harbuzi skulle bli tredje svensk i La Liga. Det verkar dock långt ifrån säkert att det skulle bli så. Enligt Valladolids sportchef Alberto Marcos är Harbuzi bara en av många spelare som klubben tittar på:

– Vi har pratat med många, Harbuzi är en av dem. Vi har såklart tittat på honom men vi har fler namn än hans. Vi måste ser på vad som finns på marknaden. Real Valladolid måste hålla dörrarna öppna för alla spelare.

Och än värre, tränaren Miroslav Djukic verkar inte alls imponerad:

– När det gäller den spelaren har mitt svar hela tiden varit nej. Det är bara två månader kvar, han är inte i form och har ingen klubb. Vi skulle kunna få någon annan som tillför något under de här två månaderna. Jag vill inte förstöra gruppens kemi, om du tar in en central mittfältare betyder det att tränaren inte är nöjd med det vi gör och det skapar osäkerhet.

Annons

– Jag jobbar i världens bästa liga. Bara de bästa spelare är goda nog, vem som helst kan inte komma hit. Spelaren måste vara i fysisk form och ha en plats i vårt projekt. Detta är en högpresterande klubb, ingen skönhetssalong.

Publicerad 2013-03-14 15:11

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto