Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hola domingo (hej söndag)

Johanna Garås blogg

Då var det söndag igen och för min del kvällsjobb (sändningen startar 23:15).

Jag hoppas kunna få snacka lite om Real Sociedads framfart i La Liga men allt beror ju på vad som händer i de andra ligorna. Vi måste samsas om så lite tid. Dessutom bör vi hitta samtalsämnen som alla fyra kan delta i. Då blir det lätt att vi fokuserar på storlagen.

Nåväl. Kolla i alla fall in målen från Anoeta här. ”La Real” fullkomligt krossade Valladolid (utan skadade Daniel Larsson) med 4-1. Missa inte 3-0-målet. Man blir ju helt svettig av David Zurutuzas 50-metersboll och Antoine Griezmanns kyliga nedtagning…

***

Mycket tråkigt att Carles Puyol tvingades till operation. Det återstår att se om han blir borta 1,5 månad eller det dubbla.

Annons

***

Real Madrid var illa ute hemma mot Mallorca – när de inte försökte ordentligt. När det väl lossnade fanns det inget stopp. Eller jo, men ni fattar. Luka Modric var nog rätt nöjd med sin kanon. Jag gissar att målet blir Helgens Snyggaste.

***

Apropå Real Madrid så verkar Galatasarays Didier Drogba rätt nöjd med CL-lottningen ändå:

Drogba bjöd även på en härlig bild inifrån omklädningsrummet efter avancemanget i tisdags. Kolla in materialaren till exempel.

***

På tal om omklädningsrum så instagrammade Edin Dzeko följande konstverk i veckan:

***

Iker Casillas är på väg tillbaka. Frågan är om han ser sig om efter hobbys nu när Diego López gör så bra ifrån sig i Real Madrids mål.

”Utrotningshotad…”

***

”El Tigre” har fått träffa en mycket söt tigerkompis:

***

I England har Evertons Steven Pienaar blivit utvisad och fyllt sex år (17 mars):

Annons

***

Tillbaka till Spanien där Dani Alves har gjort en Neymar, det vill säga blonderat sig. Hm.

Neymar har ändå, i konkurrens med Willians små tvillingprinsessor, den charmigaste ungen. Kolla in den här skatten…

***

Kul att Nacho Monreal fick göra sitt första mål i Arsenaltröjan. Ett plåster på såren nu när han inte får spela CL-kvartsfinal med sitt gamla lag. Gråtläge på bilden nedan.

***

Avslutningsvis, en skön bild från Galicienderbyt i fredags då Deportivos fans tyckte det var läge att påminna alla om hur Celtas prisskåp ser ut. Jumbon Depor vann för övrigt med 3-1.

Publicerad 2013-03-17 11:23

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto