Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hårdvinklade artiklar och ett toaborstebråk

Johanna Garås blogg

Saker och ting har hänt med Metro sedan jag senast var i London.

Vad hände med de raka, informativa, korta men korrekta telegramtexterna? Nu är ju gratistidningen mer av en snaskig tabloid full av kändisskvaller och hårdvinklade artiklar.

Man lyckades i alla fall göra en höna av en fjäder i gårdagens intervju med Esteban Granero. När man ser rubriken så väntar man sig ju några saftiga citat i intervjun om José Mourinho, eller hur?

Icke:

– Jag är en riktig Realfan så jag skulle vilja att han stannade där för han är en av världens bästa tränare, men man vet aldrig.

Eh.

Och i sidoartikeln, med rubriken ”Laudrup perfekt för Madridjobbet, anser Esteban”, tror man ju att QPR-spelaren ska ta ställning på något sätt.

Annons

Men icke:

– Som Realfan vill jag att managern ska stanna. Laudrup gör ett bra jobb i Swansea och har just förlängt sitt kontrakt. Men vet aldrig. Jag är alltid glad om bra saker händer honom för vi har en väldigt stark relation.

Nåväl.

***

Dagens konstigaste artikel/rubrik hittar jag i Evening Standard: ”Hur min Arsenalspelarkompis nästan gjorde mig blind i en fajt med en toalettborste”

Det är kändiskocken Heston Blumenthal som för tio år sedan fyllebråkade med Lee Dixon under en skidresa i Schweiz.

– Vi betedde oss vansinnigt. Fråga mig inte varför men jag tryckte in en toarulle i Lees mun som för att säga att han snackade skit. Han gav igen genom att slå mig i huvudet med handtaget på en toalettborste. Tyvärr åkte mina glasögon av, trots att han inte drämde till hårt, och borsten åkte in i ögat. Det var illa nog men dessutom var stråna fulla av klorin och det brände bort sex laget i ögat.

Annons

Jag kan meddela att Heston mår bra idag men att han inte kan bära linser på grund av toaborstebråket. Puh.

***

Glad påsk på er. Från mig och Andrés.

PS: Fotbollsspelar-lookaliken igår var förstås Frank Lampard. Otroligt likt.

Publicerad 2013-03-28 20:03

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto