Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ny position för Larsson?

Johanna Garås blogg

Kul att Daniel Larsson är spelklar igen efter tre veckors skadefrånvaro (vänster lår).

Real Valladolid har förlorat de två ligamatcherna som svensken missat, mot Osasuna och Real Sociedad, och ligger på 14:e plats i tabellen.

På söndag står Valencia för motståndet på Mestalla – och det verkar som om Larsson kommer få ta klivet in centralt och spela bakom spetsen Manucho.

Igår höll svensken en kort presskonferens – på spanska! (Lyssna här.)

Jag måste säga att han har grymt uttal för att ha varit så kort tid i Spanien (har han pluggat språket i skolan, tro?) men det blev ett och annat ”qué?” då han inte förstod journalisternas frågor.

Larsson fick i alla fall fram att han känner sig redo för spel mot Valencia, att han helst spelar centralt men även trivs på högerkanten, och att Valladolid måste ”spela enkelt, arbeta hårt och vara starka defensivt” för att hitta tillbaka till vinnarformen.

Annons

***

Real Madrid gjorde mer eller mindre det väntade mot Galatasaray. Viktigt att de tre anfallarna fick näta och att man kunde hålla nollan för första gången sedan 17 februari. Man undrar ju dock vad följden blir av Ramos och Xabi Alonsos varningar. Kommer Uefa straffa dem i efterhand?

Mourinho pratade om mirakel efteråt, 50 sek in på det här klippet.

***

Starkt av Málaga att klara 0-0 igår mot Dortmund. Hemmalagets hjälte var som så ofta förut målvakten Willy Caballero. La Opinión konstaterar att ”drömmen lever än”.

Ruud van Nistelrooy och Antonio Banderas var nöjda.

***

För övrigt har Andrés Iniestas lilla Valeria fyllt två år. Time flies. Det firade pappa med att publicera bilden nedan.

Jag tycker det är starkt att Valeria redan kan göra en ”skugghare”. Att hennes pappa inte kan räkna till två känns mer oroande…

Annons

***

Här följer några gamla bilder som inte fått plats tidigare, på charmören Arbeloa, på aktive pappan Luca Modric och radarparet Isco/Messi.

***

Lite mer Real Madrid. I det här klippet får Luka Modric chansen att beskriva sina Real-lagkamrater på plats i studion. Han säger att han aldrig har sett Essien arg och att Carvalho är en allvarlig men go gammal gubbe. Essien berättar att ”Ricki” är i gymmet både för och efter träningarna, att Modric alltid är tyst och leker med sin telefon, och att Sami Khedira också är tyst men jobbar hårt för laget.

De spelar pingis också. Oklart varför.

Publicerad 2013-04-04 14:12

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto