Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Skräcklandningen, Xabi-klonen och en omöjlig övergång

Johanna Garås blogg

Scary stuff när Málaga skulle landa i San Sebastián igår kväll.

Blixten slog ner tre gånger i planet – och piloten såg ingen annan utväg än att lyfta igen och flyga mot Bilbaos flygplats istället. Där kunde planet landa smidigare och de omskakade resenärerna kyssa marken (well, Joaquín gjorde det i alla fall.)

[youtubeplay id=”YIovF6rfDAQ” size=”large”]

***

MARCA skriver i dag att högsta prio i Florentino Pérez planer inför nästa säsong är att hitta “en till Alonso, alltså en central mittfältare under 24 år som kommer kunna ersätta Xabi när han trappar ner. Favorit just nu är Dortmunds Ilkay Gundogan.

Enligt MARCA finns en kontraktsförlängning klar för Xabi Alonso, det nuvarande går ut i juni 2014, men 31-åringen har inte bråttom att skriva på. Han vill veta vem som kommer träna laget i fortsättningen och om han då kommer ha en lika viktig roll som nu. Framför allt vill han inte ha Rafa Benítez i klubben, påstår MARCA.

Annons

”Xabi – och en klon”

***

Mundo Deportivo frontar i dag med en omöjlig övergång – Sergio Ramos till Barcelona.

Barça behöver värva minst en mittback och eftersom Ramos inte kommer överens med José Mourinho så finns möjligheten, skriver tidningen.

Nåväl. Det kommer aldrig hända.

***

Nu ska jag se helgens stora match, den mellan Real Sociedad och Málaga. De båda lagen gör ju upp om CL-platsen i tabellen.

Tyvärr har Manuel Pellegrino bytt ut åtta spelare från truppen som mötte Dortmund i onsdags. Med andra ord lutar det mot en enkel hemmaseger. Eller?

***

Betis blandade sig åter in i kampen om fjärdeplatsen igår efter en imponerande kross av Granada. Tyvärr var Guillermo Molins inte ens med i truppen. Svensken, som är inlånad fram till sommaren, verkar inte ingå i Pepe Mels planer framöver.

***

För övrigt är Iker Casillas tillbaka i Real Madrids trupp som möter Levante klockan 18. Han lär dock inte få spela utan är med som backup till Diego López.

Annons

***

Jag hoppas att vi får se Eric Abidal göra comeback när Barcelona möter Mallorca vid 22 i kväll.

***

Lite senare ska jag försöka förklara varför Valencias president Manuel Llorente valde att avgå igår.

Publicerad 2013-04-06 15:49

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto