Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

När tiden inte räcker till

Direktsänd tv blir sällan som man planerat. Igår var tanken att vi skulle diskutera skadeläget i Barça inför PSG-matchen, hur Vilanova/Roura tänker kring uppställningen etc, men eftersom vi hade dragit över tiden på någon av de andra ligorna (Serie A) så hanns det inte med. Och eftersom det endast är Patrick som har kontakt med kontrollrummet så var jag ovetandes om tidsnöden på slutet.

Nåväl.

Jag tycker i alla fall att det låter som att Adriano kommer spela bredvid Piqué mot PSG. Igår tränade brassen, som varit lårskadad sedan mitten av mars, med laget. Ett alternativ som vädrats är Busquets som mittback och Song som defensiv mittfältare. Marc Bartra fick ju chansen mot Mallorca men paret testades väldigt lite av det svaga motståndet. Tror inte tränarduon känner att Bartra räcker till.

ANNONS

Songs skor. Jo.

***

När det gäller Messi så testas han igen idag. Barça kommer inte riskera något och Messi känner sin kropp väl, i annat fall gör Juanjo Brau, hans personliga fystränare/skugga, det. Jag gissar att argentinaren startar på bänken (Cesc tar hans plats) och kommer in i nödfall.

***

Apropå tidsbrist så har jag inte heller hunnit blogga om kaoset i Valencia. Om allt går som planerat så gör jag det uppifrån luften framåt kvällen. Jag ska nämligen bege mig söderut snart.

***

Real Madrid är i Istanbul – och har värvat en ny musikalisk spelare?

***

Slutligen, gårdagens bästa tweet skrevs av Rasmus Elm.

 

Publicerad 2013-04-08 kl 12:12

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto