Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Upp med Vera på topp

Johanna Garås blogg

De här herrarna var glada på dagens träning.

Sergio Ramos vilade visserligen mot FCK men Iker Casillas fick spela en hel tävlingsmatch för första gången på mycket länge. Det betydde att han kunde gå ut i mixade zonen efteråt och möta pressen.

Och han sa bland annat att han vill avsluta karriären i Real Madrid.

– Åtta månader utan spel är en lång tid. Jag var lite nervös. Det har varit en tuff period för alla, även för mig, men nu är det lugnt. Vi är vuxna och det som har hänt ligger bakom oss. Vi måste tänka framåt, det är det viktiga. Jag vill stanna här och avsluta karriären här. Jag är nöjd och lycklig för de matcher jag får spela. Det är viktigt att känna sig trygg.

Annons

– Alla vinner på att det finns konkurrens. Vi får inte glömma att det finns en mycket duktig lagkamrat (Diego López). Det gäller att bita ihop och träna hårt.

– Klubben har betett sig mycket väl, medlat när det har behövts, och jag har fått stöd. Det har inte varit några problem. Det var varit en tuff tid men vi är alla vuxna och det gäller att acceptera läget.

“Två änglar och ett helgon” 

Kul att få se unge Raphaël Varane spela för första gången efter skadan och operationen. Han kan behövas med tanke på att Ramos och Pepe sett svajiga ut ihop inledningsvis på säsongen.

Carlo Ancelotti berömde de tre mittfältarna Illaramendi, Modric och Khedira. Han var nöjd med deras arbetsinsats.

Benzema gjorde inga mål igår heller men det gjorde inte så mycket när Cristiano och Ángel Di María hade show. Synd bara att argentinaren ska vara så ojämn (och att han filmar så in i bänken). När han spelar som igår gör det inte så mycket att Gareth Bale går skadad.

Annons

Fast det gör det ju.

Det börjar grymtas lite här och var över walsarens fysik, inte minst nu när landslaget kallat honom trots att han är skadad. Real Madrid vill ha honom hel när ligan sätter igång igen efter landslagsuppehållet. Fortsättning följer.

”Käftsmäll” (på engelska ”Blow”)

Real Sociedad har då ingen tur i Champions League. Gårdagens avgörande mål för Bayer Leverkusen kom på övertid och trots att det var riktigt jäkla snyggt så tycker jag lite synd om baskerna. Laget har inte vunnit någon av sina sju senaste matcher.

Bortamöte med Rayo i helgen låter kanske lätt med tanke på att jumbolaget har målskillnaden 2-21 på sina sex senaste men det är inte helt enkelt att åka till Vallecas och ta tre poäng.

  

När övriga Europa rasar över Neymars filmande mot Celtic (visst fick han en sen touch i ryggslutet men det var knappast ett dödande knivhugg) så tas ämnet knappt upp i Spanien, framför allt inte i Katalonien.

Annons

Både Mundo Deportivo och Sport fokuserar i dag på hur himla snabbt brassen acklimatiserat sig i sin nya klubb och hur mycket lagkamraterna gillar honom.

Sport passar även på att jämföra honom med Real Madrids nyförvärv Bale.

”…Bale har knappt spelat, han har skadat sig igen och rättfärdigar inte sitt pris.”

Mer Barça.

Vi välkomnar Vera Valdés till jorden. Är det slut på pappa Víctors formtopp nu, tro? Eller blir det som för Messi som drog iväg på en övermänsklig målsvit när Thiago föddes.

Med tanke på Valladolids skadekris så hade nog fasen Vera kunnat starta på Camp Nou på lördag utan att göra bort sig.

 

I kväll är det dags för Europa League, Superlive och Hasse Backe Show igen.

Vad blir det för sköna stories, tro?

Publicerad 2013-10-03 16:27

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto