Ingen förstod riktigt hur det hade gått till.

Se på Sevillatidningen Estadio Deportivo

“De tror inte heller på det”

…och Valenciatidningen Superdeporte:

Det började bra för hemmalaget då Coke gjorde en så kallad “vaselina”, en chipp, i mål efter 25 minuters spel.

Men gästernas Barral fick straff och satte den.

Ivan Rakitic hade chansen att ge sitt lag ledningen på straff i början av andra halvlek men missade. Han tog dock revansch tio minuter senare genom att göra sitt tionde ligamål.

2-1 efter 68 minuters spel alltså.

Men trots att Sevilla hade allt spel (73%-27% i bollinnehav, 28-7 i avslut) så var det Levante som vann matchen med 2-3 efter två hörnmål.

Gästernas store hjälte?

– Keylor Navas besegrade oss på egen hand, suckade Rakitic efteråt.

[dailymotionplay id=”x1abgdx” size=”large”]

Ja, jäklar i min lilla låda vilken match målvakten Keylor Antonio Navas Gamboa från Costa Rica gjorde.

Och han har varit i toppform hela hösten. Ni minns kanske de svettiga räddningarna mot Barcelona förra veckan.