Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

”Real Madrid vinner La Liga”

Johanna Garås blogg

Det är inte jag som står bakom citatet i rubriken!

Jag är alltför feg, tråkig och realistisk för att våga gissa på en slutsegrare när så många saker fortfarande kan påverka utgången.

Personen som räknar med att Real Madrid går fullt i ligan medan Atlético Madrid och Barcelona kommer tappa poäng heter Jens Fjellström. Kolla in hans motivering HÄR:

[youtubeplay id=”Hp8kVAJuzpU” size=”large”]

Apropå rankingen av La Ligas bästa nykomlingar i programmet ovan så föll Sevillas Carlos Bacca helt mellan stolarna. Han var med från början i vår mejlkonversation men försvann av någon konstig anledning. I mina ögon är han given och borde ha petat Larrivey eller Diego.

Annons

***

Apropå Bacca så utsågs Sevillatränaren Unai Emery till Månadens tränare i mars.

Spelarpriset tog Levantes målvakt Keylor Navas. Här nedan ser ni målvaktsrankingen.

***

Idag beslutades att skallningen mot Charles, som resulterade i näskross (som vi i söndags utsågs till Helgens fulaste i Fotbollskanalen Europa) ger Rayospelaren Razvan Rat fyra matchers avstängning.

Här är Celtaanfallaren och hans omplåstrade näsa.

***

I helgen röstade Barcelonas medlemmar för en stor och dyr (€600M) renovering av Camp Nou.

Även i Spaniens vackraste stad San Sebastián (?) kommer arenan att rustas för framtiden. Nya Anoeta kommer dock kosta en spottstyver jämfört med Barças projekt, ”endast” 48,3 miljoner euro.

President Jokin Aperribay hoppas att bygget kan komma igång sommaren 2015 och vara klart i slutet av 2017. Då har publikkapaciteten ökat från 32000 till 42300 åskådare. Framför allt blir de omysiga löparbanorna ett minne blott.

Annons

Se film HÄR hur arenan kommer se ut.

***

Jag såg inte Dortmund-Real Madrid igår men har förstått att det vita laget begick misstag som pojklagsspelare och visade upp nerver som passar bättre hos Lille Skutt.

Jag är sjukt taggad inför kvällens möte på Vicente Calderón. Det kan verkligen gå hur som helst beroende på vilket Barça vi får se och hur länge Atleticospelarna orkar slita. I nuläget tror jag inte att Diego Costa kommer spela, och det är nog smart om han ska hålla säsongen ut.

***

Slutligen en sjuk nyhet från Valencia.

Den förre klubbpresidenten Juan Soler anhölls idag för att ha försökt kidnappa sin föregångare Vicente Soriano. Nu är han släppt men får inte komma inom 15 meter av Soriano. Lär mer HÄR.

Som om Valencia inte hade tillräckligt att tänka på som det är…

Publicerad 2014-04-09 14:33

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto