POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Amunt Valencia!

Det har varit Hela Havet Stormar länge i Valencia men nu verkar det äntligen ha lugnat sig.

Valencia har en ny ägare som heter Peter Lim efter att parterna till slut kommit överens kring avbetalningen/övertagande av skulder/lån.

Läs mer HÄR.

superdeporte.750

”Välkommen”

Nu kan satsningen mot att åter bli en storklubb i Spanien och Europa inledas. Valencia kommer inte längre vara tvungna att sälja sina största stjärnor varje säsong för att överleva. Dessutom kan man på allvar se arenaflytten närma sig.

Man har redan värvat en del och ryktena om fler förstärkningar är många. Framför allt pratas det om argentinaren Enzo Pérez från Benfica. Det lär även komma in en tung anfallare. Men först många man göra sig av med flera oönskade spelare som står under kontrakt.

Vi lär få se ett nästan helt nytt Valencia – ett ungt lag med stor potential – där endast stöttepelarna Alves, Joâo, Parejo och Paco Alcácer är givna.

Kul om Valencia på sikt kan slåss om ligaguldet, tycker jag. Och skönt för fansen att äntligen få lite fast mark under fötterna.

Amunt Valencia!

***
Pinsamt att Segunda kommer inte igång den 23 augusti som bestämt. Anledningen är kaoset kring Real Murcia som enligt LFP inte har ekonomin i ordning och därför måste tvångsdegraderas till tredjedivisionen. Läs mer HÄR.

Ytterligare ett exempel på att att den professionella ligafotbollen i Spanien sköts av amatörer.

Publicerad 2014-08-15 kl 10:41
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå