Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Amunt Valencia!

Johanna Garås blogg

Det har varit Hela Havet Stormar länge i Valencia men nu verkar det äntligen ha lugnat sig.

Valencia har en ny ägare som heter Peter Lim efter att parterna till slut kommit överens kring avbetalningen/övertagande av skulder/lån.

Läs mer HÄR.

superdeporte.750

”Välkommen”

Nu kan satsningen mot att åter bli en storklubb i Spanien och Europa inledas. Valencia kommer inte längre vara tvungna att sälja sina största stjärnor varje säsong för att överleva. Dessutom kan man på allvar se arenaflytten närma sig.

Man har redan värvat en del och ryktena om fler förstärkningar är många. Framför allt pratas det om argentinaren Enzo Pérez från Benfica. Det lär även komma in en tung anfallare. Men först många man göra sig av med flera oönskade spelare som står under kontrakt.

Annons

Vi lär få se ett nästan helt nytt Valencia – ett ungt lag med stor potential – där endast stöttepelarna Alves, Joâo, Parejo och Paco Alcácer är givna.

Kul om Valencia på sikt kan slåss om ligaguldet, tycker jag. Och skönt för fansen att äntligen få lite fast mark under fötterna.

Amunt Valencia!

***
Pinsamt att Segunda kommer inte igång den 23 augusti som bestämt. Anledningen är kaoset kring Real Murcia som enligt LFP inte har ekonomin i ordning och därför måste tvångsdegraderas till tredjedivisionen. Läs mer HÄR.

Ytterligare ett exempel på att att den professionella ligafotbollen i Spanien sköts av amatörer.

Publicerad 2014-08-15 10:41

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto