Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Här är jag

Jag kommer in som ett yrväder en aprilafton, i hopp om att fylla luckan som fransk fotboll har på Fotbollskanalen. Jonas är namnet, uppvuxen i Kalmartrakten med allt vad det innebär, men kallar numera Malmö för min hemstad. I första hand Kalmar FF-supporter, i andra hand fotbollsfantast. All fotboll ska konsumeras och intresset för fransk fotboll har vuxit sig fram allteftersom, mycket på grund av helheten i fotbollskulturen med allt vad det innebär. Jag saknar en konkret koppling till Frankrike och har aldrig haft ett favoritlag i Ligue 1, helt enkelt för att något enskilt lag aldrig har hänfört mig tillräckligt. Jag är väl kanske lite för kräsen av mig, men jag älskar ligan i alla fall. Det räcker så.

ANNONS

Men nog om mig. Själva bloggen då?

Plattformen för bloggen kommer självklart att vara ligaspelet, men jag kommer dra i alla lösa trådar med allt som har med fransk fotboll att göra; från A-landslaget till gräsrotsnivå, från Marco Simones tränarkarriär i Monaco till ekonomiska detaljer om Strasbourgs ekonomi, från Lotta Schelin till Europa League, från historiska tillbakablickar om Raoul Diagne till att förklara jokertransferregeln – och allt annat av det som känns matnyttigt. Ni kan även förvänta er en och annan slentriansvordom i texterna samt en viss skepticism till Paris SGs miljardsatsning. Ta det med glimten i ögat.

/J

Oh, glömde nästan! Här på bloggen gillar vi Raymond Domenech. Joråsåatte.

Publicerad 2011-10-05 kl 12:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto