Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Källström stannar och sånt"

Hansson blogg

Kim Källströms kontrakt hade gått ut efter säsongen, men han skrev idag på en förlängning som sträcker sig till och med säsongen 2013-2014. Möcke bra. Det behövdes lite positiva nyheter efter de franska lagens CL-äventyr; på de sex senaste CL-matcherna som franska lag har varit inblandade i har de bara tagit en poäng (Marseilles 0-0 mot Arsenal).

Annars handlar det mesta om landslagstruppen. Träningslandskamper mot USA (11:e november) och Belgien (15:e november). Giroud är den enda nya spelaren i truppen och den här chansen är han värd. En av de mest kompletta anfallarna som finns i Ligue 1. Lyfter hela Montpellier bara genom att vara på planen. Koscielny och Mathieu har varit uttagna tidigare, men har inte fått spela något då. Saknas gör bland annat Cissé (Lazio), Valbuena (OM), Gomis (Lyon), Gourcuff (Lyon), Kaboul (Tottenham) och Evra (Man Utd). Den sistnämnda vilas. Det var en del som öppnade upp för att även Mavuba, Gonalons och Yanga-M’biwa skulle bli uttagna, men de verkade inte ens vara nära. Sagna, Diaby (bägge Arsenal) och Matuidi är skadade, Mexès ännu inte i form och Clichy är bara dålig (obs! personlig åsikt).

Annons

A-landslaget

Målvakter: Carrasso (Bordeaux), Mandanda (OM), Lloris (Lyon)
Försvarare: Abidal (Barcelona), Sakho (PSG), Debuchy (Lille), Koscielny (Arsenal), Mathieu (Valencia), Réveillère (Lyon)
Mittfältare: Cabaye(Newcastle), A.Diarra (OM), M’Vila (Rennes), Malouda (Chelsea), Martin (Sochaux), Nasri (Man City)
Anfallare: Benzema (Real Madrid), Gameiro (PSG), Giroud (Montpellier), Ménez (PSG), Rémy (OM), Ribéry (Bayern München)

U-21

Målvakter: Ahamada (Toulouse), Reynet (Dijon)
Försvarare: Corchia (Sochaux), Isimat-Mirin (Valenciennes), Mangala (Porto), Mavinga (Rennes), Nery (ASSE), Stambouli (Montpellier), Varane (Real Madrid),
Mittfältare: Bulot (Caen), Coquelin (Arsenal), Guilavogui (ASSE), Kakuta (Bolton), N’Diaye (Bursaspor), Pajot (Rennes)
Anfallare: Sanogo (Auxerre), Cabella (Montpellier), Griezmann (Real Sociedad), Joseph-Monrose (Kortrijk), Rivière (Toulouse), Lacazette (Lyon), Khazri (Bastia), Sunu (Lorient)

Annons

/J

Publicerad 2011-11-03 16:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto