Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Lucka 1

Om vi tar oss ganska exakt åtta år tillbaka i tiden, till den 5:e november 2003, stöter vi på en match som tyvärr har fallit i glömska hos många individer. När man ska prata om Monaco så blir det gärna utslagningen av Real Madrid under samma säsong som nämns, och när Deportivo kommer upp till diskussion handlar det oftast om deras vändning mot Milan under samma säsong, från 1-4 på bortaplan till 4-0 på hemmaplan. Tyvärr glöms matchen mellan de bägge lagen den 5:e november 2003 ofta bort. De var i samma grupp och bägge gick vidare; Monaco ända till final, Deportivo åkte ur semifinalen mot blivande mästarna Porto.

ANNONS

Nåväl. Matchen lagen emellan i Monaco blir vår lucka nummer 1 denna decemberförmiddag.

Monaco är det enda franska laget som spelat en final i Europacupen/Champions League sedan Marseille vann 1993. Idag ligger man sist i Ligue 2. Även Deportivo spelar numera i andradivisionen i Spanien. Tiderna förändras.

/J

Publicerad 2011-12-01 kl 12:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto