Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Lucka 2

Vi stannar kvar med nutidstemat på luckorna. Den här gången blir det mittbackar. Frankrike har det rätt gott ställt på mittbackssidan, men den kanske mest ordinarie mittbacken, Adil Rami, har en lite speciell historik. För sex år sedan var han 19 år och en medioker mittfältare i amatörligorna. Han skolades om till mittback och idag lirar han i Valencia. Det märks att han har varit “en av oss”, han har alltid fötterna på jorden, även om det inte är något fel på självförtroendet.

ANNONS

Mittbackar i England ligger med lagkamraters ex-flickvänner, kör rattfulla och blir anklagade för både homofobi och rasism. I Frankrike är mittbackarna lite mer avslappnade goa gossar; vi öppnar lucka nummer 2. Viktiga bitar i videon: början och efter 1.50.

/J

Publicerad 2011-12-02 kl 09:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto