Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lucka 2

Vi stannar kvar med nutidstemat på luckorna. Den här gången blir det mittbackar. Frankrike har det rätt gott ställt på mittbackssidan, men den kanske mest ordinarie mittbacken, Adil Rami, har en lite speciell historik. För sex år sedan var han 19 år och en medioker mittfältare i amatörligorna. Han skolades om till mittback och idag lirar han i Valencia. Det märks att han har varit “en av oss”, han har alltid fötterna på jorden, även om det inte är något fel på självförtroendet.

Mittbackar i England ligger med lagkamraters ex-flickvänner, kör rattfulla och blir anklagade för både homofobi och rasism. I Frankrike är mittbackarna lite mer avslappnade goa gossar; vi öppnar lucka nummer 2. Viktiga bitar i videon: början och efter 1.50.

/J

Publicerad 2011-12-02 kl 09:34
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons