Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lucka 8

Jo, det blev ju en del snack om Dinamo Zagreb – Lyon. Nu ska en rutinundersökning genomföras för att bekräfta att matchen verkligen inte var uppgjord. Det är faktiskt inte första gången i år som en match som involverar ett fransk lag hamnar i sådant här fokus. I våras spelades en match mellan Tours och Grenoble i Ligue 2. Bottenlaget Grenoble tog en tvåmålsledning, och efter det fick bettingbolagen in ovanligt många spel som trodde att Tours skulle få oavgjort. Tours vände till 2-2 i slutminuterna.

Vi fortsätter på kategorin bisarra grejer och den här luckan talar sitt egna språk: lucka nummer 8.

/J

Publicerad 2011-12-08 kl 14:12
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons