Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lucka 17

“Årets lag” är nästa, och det är lätt att skrika ut “Montpellier!” eller “Lyons damer”. Icke då. Om vi tar Montpellier som exempel, så gjorde de en svag vår. Det har helt enkelt inte funnits någon helt given segrare. Min vinnare blir därför en klubb som började år 2011 på en 16:e plats i Ligue 2, men som reste sig, tog sig till kvartsfinal i cupen genom att slå bland annat Montpellier och Rennes under året och till slut kom 10:a, den bästa placeringen på 20 år. Nu ligger man tvåa i Ligue 2 och det enda bottennappet för året är att man åkt ur bägge cuperna den här säsongen. Men vafan, den första franska storklubben (spelade bland annat den första Europacupfinalen) har klarat av ett tufft år som bland annat innehöll en cancersjuk spelare och diverse andra motgångar. Man spelar god fotboll och har möjligen en blivande stortränare i Hubert Fournier.

Stade de Reims som i år firar 100 år. Lucka nummer 17.

/J

Publicerad 2011-12-17 kl 21:08
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons