Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lucka 19 - Mikael Nilssondebuten

“Årets genombrott” och jag har verkligen försökt hitta en rolig/charmig/obskyr/galen video, men ska man visa Marvin Martin så finns det bara det bara en enda sak som går att visa. Debuten i landslaget. 2 mål, 1 assist. 1 assist bättre än Mikael Nilsson mot Tjeckien. Mikael Nilsson gick från Division 6 till landslaget på bara några få år, Marvin Martin blev nobbad av Clairefontaine för att han var “för kort” (bara en enda från 88/89 generationen i Clairefontaine har nått Ligue 1-spel, Kembo-Ekoko i Rennes). Latebloomers på skilda sätt.

Lucka nummer 19.

/J

Publicerad 2011-12-19 kl 23:03
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons