Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

De sista transfertimmarna: flera franska affärer klara. Berbatov!

Hansson blogg

KLART: Monaco lånar in Berbatov (Fulham) resten av säsongen. Han ska vara en tillfällig ersättare för Falcao, men förhoppningsvis ge en permanent skönhetsstämpel på Monaco. Han har en egen omloppsbana som är fylld med skönhet. Så lik men ändå så olik Dado Pršo.

KLART: Monaco lånar också in Abdennour (Toulouse). Lån med köpoption på €10-15 miljoner. Ser ut som en överviktig farbror, men när det gäller mittbacksspelet så är det bara Silva som är bättre i Ligue 1.

KVASI-KLART: Rennes bekräftar att man lär låna ut Pitroipa till Stoke om allting blir klart innan midnatt. Kommer att bli uppskattad av hela Premier League om han kommer rätt in i det. Denna bräckliga, tempostarka och okontrollerbara spelstil är magnifik när han är i “rätt” lag. Hade jag vågat så hade jag till och med sagt att han kommer att älskas av hela Premier League, men han är kanske en för dålig poängspelare för det.

Annons

KLART: Yohann Pelé, fransk landslagsmålvakt bara ett år innan han fick en propp i lungan, är klar för Sochaux. Var klubblös och gjorde sin senaste match under hösten 2010. Kontrakt på 2,5 år. Kan bli det som håller kvar Sochaux, om han har tränat upp sig till gammal storform. Old school-målvakt, mer muskler och storlek än spelförståelse.

KLART: Florian Marange fick inte ens plats i Crystal Palaces 25 man stora Premier League-trupp, men har fått ett korttidskontrakt med Sochaux. En försvarare utan svagheter, men också utan styrkor. Han bara är och sedan bara försvinner han.

KLART: Nantes ska ha gjort klart Gomis (Levante). Kontrakt till 2016. Kommer definitivt att göra nytta, en gång i tiden sågs han som en “medel-plus-bra”-mittfältare.

Paris SG: Matuidi bekräftar själv att han ska signera ett nytt kontrakt ”väldigt snart” med PSG. Även Motta ska förlänga sitt 2015-kontrakt till 2016.

Annons

Marseille: Ändå intressant att Marseille-sonen och Saint-Étienne-tränaren Galtier inte snackade bort en potentiell flytt till Marseille i sommar. Han hade enkelt kunnat få bort det ryktet, men valde att vara med diplomatisk (men ändå lojal mot Saint-Étienne).

Marseille lovade minst en etablerad värvning till, men säger nu att inget mer kommer att hända. Onödigt, i den situationen som klubben är i, att lova något sådant och sedan inte leverera. Kommer bara skapa ännu mer frustration bland supportrarna.

KLART: Sochaux lånar ut A.Camara till Real Mallorca, sedan Tobias Sana nobbat en flytt dit. Tänk på den snabbaste fotbollsspelaren du vet, och sedan tar du bort alla andra fotbollsegenskaper.

@jonas_hansson

Publicerad 2014-01-31 23:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto