Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Diawara riskerar sju års fängelse - välkomna till situation OGC Nice

Det är några klubbar som är mer galna än de andra. Många vill applicera galenhetsstämpeln på sin egen klubb, men vi har typexempel som är mer normbrytande än andra. Pazza Inter, ett HSV som aldrig ska prestera, Newcastles identitets- och ägarproblematik.

OGC Nice skulle gå från GAIS till Elfsborg. Sunkklubben slutade fyra 2012/2013, bytte arena under sommaren, prestigetränarvärvningen Puel pratade Champions League.

Basically: allt bamsepajade. Det senaste året:

Anin i koma, förstemålvakt Delle slet av korsbandet, lagkapten Digard vägrar förlänga, Ben Arfas övergång blev mos, sommarstorvärvningen var en Allsvensk ytter som blev brandman på centralt mittfält, sonen och högerbacken Puel (med ett av hela Ligue 1:s sämsta snittbetyg hos France Football) sades vilja bli transferlistad efter alla hånen han fick av de egna supportrarna, och sydtribunen är avstängd (lagom till hemmamatchen mot PSG…) eftersom ligaförbundet menade att 300 supportrar försökte attackera klubbpresident Rivière, vilket var den andra stora supporterskandalen för säsongen efter att supportrar invaderat planen mot SC Bastia.

Och oh: mittbacken Souleymane Diawara sitter i isoleringscell i Marseille och riskerar sju års fängelse. Han köpte en bil för €50 000 som visade sig vara stulen, och när han inte fick pengarna tillbaka så ska han – enligt åklagaren – har skickat fyra kompisar för att ”lösa situationen”. Inget fysiskt våld eller vapen användes, men när fyra välbyggda män sägs ha skickats för att framföra hot inför ögonen på fru och barn så skapas en situation.

Oh well, om Claude Puel ska till Newcastle i sommar så är det ju gott att han har blivit härdad.

***

Omgångens elva (4-3-3)

FERREIRA-CARRASCO Monaco_AS – MARTIAL Monaco_AS – SILVA Monaco_AS
KONDOGBIA Monaco_AS – TREJO 524391 – ANDRÉ 500015
SIDIBÉ 500054 – PERRIN 500225 – KANA-BIYIK 524391 – MARIANO 500211
LECOMTE 501913

@jonas_hansson

Publicerad 2015-04-13 kl 18:58
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons