POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Silly Season: FFP! FFP! FFP! FFP! FFP!

PSG_logo PARIS SAINT-GERMAIN
Camara (slutar, mittback)

FFP! Di María, Xavi, och en anfallare ska tas in, även om vi är oklara på vilken av dem det blir då Lacazette inte går att få då Aulas existerar. Cech var också där, men, FFP! FFP lär göra så att PSG har råd att göra ett ungefär liknande fönster som förra sommaren.

Blanc vill egentligen bara dumpa några ur sitt harem: Camara för åldern och Lavezzi för cashen (FFP!). Digne har för hög lön för andra klubbar, och det känns överflödigt att dumpa van der Wiel endast för att plocka ny högerbacksreserv. FFP!

BkwnN6oCIAA40MA

500225 SAINT-ÉTIENNE

Saint-Étiennes trupp blir jämnare för var år, vilket betyder att vi både slipar ned toppen för att fylla upp botten. Deras trupp har en stark svagaste länk, men dessvärre är den svaga länken att de saknar toppkvalitet. Deras lågt satta lönetak plus transfersummor på €2-4 miljoner plus få unga utvecklingsbara spelare = stabilitet, men utvecklingen ‘rå?

I vanliga fall ser till Saint-Étienne som en kontinuitetshögborg, men nu pratar vi Nguemo, van Wolfswinkel, Clerc, Erding,Tabanou, Gradel, Mollo, Hamouma, Corgnet, Pogba, Baysse, och Bayal med försvinnapotentialen. Tabanou till Swansea, Erding till Turkiet, Bayal till Qatar, Gradel till Premier League…

Théophile-Catherine lär permanentas från Cardiff för €2m, och sedan ska det in vänsterback för startelvanutfyllnad (Baal? Amavi? Bussmann? Imorou?), central mitt för bolltransporterande (Pajot? Sankharé? Gillet?), offensiv ytter för chansskapande (Mounier? Boudebouz?), anfallare för mål (Konaté), och bara allmän talang för att hitta framtidstro (Guirassy?). Kanske Nardi om nu Ruffier gör en OM-tur.

logo_nice_100 OGC NICE
Ben Arfa (från klubblös, Sid Vicious)

Bibliska tider i OGC Nice. Abraham-scenariot när Puel blir kvar, men offrar sin högerbacksson Grégoire för något större. Efter det botas de blinda när Ben Arfa kommer tillbaka, och den ivorianska 6/8:an Jean Michaël Seri (Paços de Ferreira) plockas in så Nicke Hült slipper centralmitta.

Frälsarpotentialen hittar vi dock i försvarstrakter. Le Marchand (Le Havre)?

Bland de som kan bli utslängda ur arken ser vi Maupay, Delle, Pied, Palun, Bosetti, Eysseric, och häktade Diawara bland de som kan missa resan. Mendy, Bauthéac, Digard, och Eduardo kan hoppa i olika varianter av Judasroller. Josef och Marias son Jordan Amavi lämnar bara om man ser €4 miljoner (Lyon?).

500075 STADE MALHERBE CAEN

Kanté har dragit ett lass Ben-Hur-paddling under säsongen och det lär ge Caen runt €5-10 miljoner när han ska bytas ut, där vi tänker Olympique de Marseille. Bazile skrivs också ihop med potentiell storklubbsaura, och sedan är Duhamel och Calvé för lönetunga sett till nytta.

De hade ju dock inte stannat kvar i Ligue 1 om de inte hade hittat sin underliga vintertoppform. Därför tänker vi oss att de vill byta ut en mängd på olika positioner för en generell kvalitetsuppgradering. Mittback (Sorbon?), ytterback (Alhadhur? Malcuit?), central mitt (Devaux? Ndinga? Bourigeaud?), offensiva alternativ (Bessat? Louis?), och anfallare (Touzghar? Le Bihan?). Till detta får vi se vad vi gör med lånen Sala (Bordeaux) och Benezet (TG). Stannar #2 men inte #1?

Gazélec_Ajaccio_logo GAZÉLEC AJACCIO

Det här ska plockas in med erfarenhet och attityd för Ligue 1, för det var så de klarade Ligue 2. De plockar bort spelare vi aldrig har hört talas om. Att låna Quaresma-utan-teknik-Ghezzal (Lyon) eller plocka Quasimodo Balmont (Lille) är deras start på inhämtandet.

Återigen en trist klubb att sluta med. Jag slängde ut Sid Caesars bästa tio minuter på Twitter för någon vecka sedan. Ni borde uppskatta den igen.

[youtubeplay id=”gNbT9Lf9xZo” size=”large”]

@jonas_hansson

Publicerad 2015-05-29 kl 12:00
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto