Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Klubbarna som vill ha James

ENGLAND

ANNONS

England

The Times konstaterar att ”Costa ger Conte en flygande start” med sitt sena segermål för Chelsea (2-1 mot West Ham). Tidningens stjärnkrönikör Henry Winter hämtar näring i poesins värld när han tar sig an Arsenals tränare Wenger. Rubriken: ”En defekt Shakespeare-hjälte vars berättelse pendlar mellan från komiska till det tragiska”.

Daily Mirror klistrar ofta använda orden ”Galna Costa” på matchvinnaren, och följer upp med ”Chelseas anfallare hade tur som inte blev utvisad – sedan avgjorde han”. Den kontroversielle spanjoren hade ett gult kort när han tacklade målvakten Adrián. Mer Chelsea. ”Conte intresserad av tyska vänsterbacken Jonas Hector för 20 miljoner pund”. Mer Chelsea och mer Silly Season. ”Exklusivt: Fàbregas erbjuden till europeiska storklubbar”. Tidningen fortsätter med att ”Mirror Sport kan avslöja att Juventus blivit erbjuden Fàbregas”. Alltså exakt samma uppgift som italienska Tuttosport hade på sin förstasidan igår. Mirror skriver att även Barça, Real Madrid och PSG blivit kontaktade.

ANNONS

Daily Mail låter sin domarkrönikör Graham Poll tycka till, och han är helt överens med de som tyckte att Costa borde haft ett andra gult kort. Tidningen har annars Hazard som matchens lirare, med 8.5 av 10 i betyg.

The Sun levererar flera Silly Season. ”Exklusivt: Man United redo att blåsa bort konkurrensen med bud på 30 miljoner pund för Gabriel Barbosa”. Det följs av ”Exklusivt: Reece Oxford, som jagas av Man United och Man City, stannar i West Ham efter att ha imponerat på Bilic” och ”Exklusivt: Danny Drinkwater nobbar nytt kontrakt med Leicester värt 80 000 pund i veckan, samtidigt som Tottenham uppges intresserad”.

Daily Express hävdar att ”Touré väljer ett farväl värt elva miljoner pund”. Med det menar tidningen att Yaya, som hamnat utanför matchtruppen, trots Guardiolas önskan om att han byter klubb kommer att stanna i Man City.

ANNONS

 

ITALIEN

Helgdag i Italien i går (Ferragosto), inga tidningar i dag.

 

SPANIEN

Spanien

Marca följer upp den senaste tidens rykten med ”James i Operation Utväg”. Enligt Marca finns ”erbjudanden från Premier League”. Manchester United, Arsenal och Chelsea nämns i förbigående, och prislappen sätts till 75 miljoner euro.

Sport kom redan i går kväll med uppgiften som klär hela dagens förstasida: ”Exklusivt: Avtal mellan Bravo och City”. Enligt tidningen är målvakten på väg att resa till Manchester för att skriva på sitt kontrakt, sedan klubbarna kommit överens om en övergångssumma på 25 miljoner euro. Sport flikar också in att Bravos familj redan hittat bostad i Manchester. Effekten blir också att Ter Stegen cementerar platsen som förstemålvakt i Barça samt att Valencias Diego Alves väntas ta platsen som reservkeeper.

ANNONS

Mundo Deportivo, brädade på nyheten om Bravo, lägger sin energi på just att Barça ”Förhandlar om Bravo”. Tidningen lägger också till att de spanska mästarna ”Återupptar jakten på Paco Alcácer”, en annan spelare (anfallare) med Valencia som hemvist.

 

FRANKRIKE

Frankrike

L’Equipe blickar förutom mot OS även mot ”Den häpnadsväckande chansningen på Ödegaard”, norrmannen från Real Madrid som framöver spelar i Rennes. Tränare Christian Goucuff påpekar att det var en ”chans man måste ta” på en talang som ”i vanliga fall är utom räckhåll”. Att Real Madrid valde just franska ligan och Rennes skriver L’Equipe beror på bland annat tidigare kontakter mellan Zidane och Gourcuff, vilket underlättar uppföljningen av spelarens utveckling. Två nya klubbar är intresserade av Newcastles Moussa Sissoko: Everton och Inter. Båda klubbarna väntas förhandla med den franske landslagsspelarens representant i Paris inom de närmaste dagarna. Tidigare har Dortmund, Real Madrid, Liverpool och Crystal Palace ryktats ute efter den 26-årige mittfältaren.

ANNONS

France Football bjuder denna vecka på en ”Premier League-special”. Inte en Zlatan i sikte på ettan, men väl inne i tidningen. Som en av tio spelare att hålla ett öga på tilldelas han också smeknamnet ”Le Special One”. På samma fransk-engelska manér avslutas den korta artikeln med ”Ladies and gentleman, le show continue”. FF har också en intervju med Leicesters stjärna Riyad Mahrez under rubriken ”Det var inte utan anledning som jag blev vald till bäste spelare”. På en fråga om Premier League som liga, tycks Leicesterstjärnan hålla dörren öppen för en flytt. ”Det är en superliga, jag vill stanna så länge som möjligt. I dag finns det två-tre klubbar i världen som verkligen skulle få en att fundera, om du förstår hur jag menar”. Nope, märkligt nog inga följdfrågor på det svaret.

 

ÖVRIGT

Övrigt

Bild (Tyskland) uppmärksammar på förstasidan att ”Poldi tar farväl” från landslaget. På sportsidorna skriver Bild om att Schalke är ute efter Bordeauxs Diego Rolan. Samtal ska ha inletts och den franska klubben uppges vilja ha 10-12 miljoner euro. Även RB Leipzeig sägs intresserad. L’Equipe skriver i dag att Rolan redan är överens med Schalke.

ANNONS

Tipsbladet (Danmark) utser Robin Söder till ”Matchens sämsta spelare” efter jumbon Esbjergs senaste förlust (1-2 mot Ålborg). Den forne IFK Göteborgsanfallaren har haft det tungt, och Tipsbladet skriver om gårdagens insats att ”Robin Söder gjorde knappt något väsen av sig under matchens första 85 minuter, men när sedan Kevin Mesah med fem minuter kvar slår ett perfekt inlägg in i straffområdet mot en helt fri Söder var han där. Men svensken var en besvikelse och brände chansen på pinsamt vis”.

Record (Portugal) har en dominerande nyhet på förstasidan: ”Inter på Lindelöf-offensiv”. Uppgifter om Inters intresse kom redan häromdagen, men Record understryker intresset och skriver att Benficas president ”Vieira vill inte sälja, men Milanoklubben kan vara beredd att erbjuda mer än Chelsea (30 miljoner euro)”.

ANNONS

De Telegraaf (Holland) skriver att ”PSV väntar på Newcastle för Siem de Jong”. Den holländska klubben vill låna mittfältaren, men De Telegraaf menar att det finns penningstarkare klubbar som är ute efter 27-åringen.

Publicerad 2016-08-16 kl 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto