Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Därför nobbar PSG Chelseas ”chockbud”

ENGLANDCrIykEuXgAA-ucv

The Sun ser ”Deadline Day-chock 1: Conte vill köpa tillbaka Luiz för 32 miljoner pund”. En uppseendeväckande uppgift som tog fart i Daily Mail i går kväll (och har sitt svar? – se L’Equipe nedan). Sedan finns med exklusiv-stämpel på ”Deadline Day-chock 2: Palace är Wilsheres favoritmål som lånedestination”.

ANNONS

Daily Mirror ser samma destination för Jack Wilshere, och påpekar samtidigt att Arsenalmittfältaren under gårdagen ”nobbade 21 erbjudanden från hela världen”.

Daily Telegraph spår, till skillnad från flera andra, att Chelseas Deadline Day inte blir så penningstinn. ”Chelsea plockar in Marcos Alonso för 23 miljoner pund och letar efter en mittback på lån”. Enligt tidningen är Stefan de Vrij, Ezequiel Garay och David Luiz inte aktuella, dessutom är ägandestrukturen kring Inters mittfältare Brozovic för komplicerad för att en affär ska gå i lås.

Daily Mail har förutom dagens två dragplåster – Wilsheres 22 klubbar och Chelseas Luiz-bud – även en summering i ”Premier League har redan spräckt miljardvallen i pund efter sommar av rekordköp – och mer kommer det att bli!”.

Daily Star lockar inne i tidningen med en affär som inte blir av. ”Exklusivt: José Mourinho rasande på Bastian Schweinsteiger som nobbade lån”. Det var ett erbjudande från Sporting som tysken ska ha sagt nej till.

ANNONS

 

ITALIENprima_pagina_xl

La Gazzetta dello Sport tror på en ”Juve-dubbel” och menar att ”Även Witsel och Cuadrado ansluter”. Däremot drar Turinklubben i bromsen för en transfer ut. ”Stopp för Lichtsteiner, som vill till Inter”. Bland många andra mercato-rubriker på förstasidan märks bland annat ”Balotelli till Nice” och ”Maksimovic till Napoli”. Sedan låter GdS Gianfranco Zola trumma vidare på tidningens kampanj för Berardi i landslaget. ”Ventura måste ändra inställning”, är citatrubriken från den lille ex-anfallaren. Långt bortanför de stora rubrikerna, gömd i en liten artikel om Serie B, hittar man Perugias officiella besked i går om att klubben river kontraktet med Joakim Olausson (ex-ÖIS, -Häcken och –Qviding) – efter knappt två månader!

ANNONS

Corriere dello Sport sätter feta rubriken ”Napoli: 7”, för att den syditalienska klubben i och med värvningen av Maksimovic nu värvat så många spelare i sommarfönstret. Även CdS menar att både Cuardrado och Witsel skriver på för Juventus i dag.

Tuttosport har förstås också Juventus förväntade dubbelvärvning i topp. Tidningen påpekar att Witesel kostar 17 miljoner euro plus bonusar, medan Cuadrado kommer på lån, med köpobligation. Sista ingress raden är sedan ”Och Matuidi kan bli aktuell i januari…”.

 

SPANIENCrJU-iGXEAAbGIE

Marca har en intervju med Morata i fokus, ”Jag har mycket mer att ge än bara mål”. En inte lika munter rubrik är ”Saúl: Griezmann måste tänka på vad han säger”. Den franske anfallsstjärnan var missnöjd efter att Atlético bara spelat 0-0 mot Leganés, och sa bland annat att ”om vi spelar så här kommer vi att behöva slåss för att klara oss från nedflyttning”. Det uppskattades alltså inte av hans lagkamrat. Marca har även suttit och räknat på att ”Luis Enrique ha 232 miljoner euro på bänken”, efter senaste köpet av reservanfallaren Alcácer.

ANNONS

AS är mer Deadline Day-influerad. ”Isco – Málaga eller Tottenham?”, frågar sig tidningen i stora bokstäver, och lägger till ”Real Madrid pressar ut honom då James stannar”. Ryktet om att Isco är tillgänglig har gjort Málagas besyynerlige ägare Al-Thani alldeles till sig (se tweet nedan). Fast bästa rubriken är ändå ”Tick, tock, tick, tock…faxarna är redo”. Faxarna… AS skriver därefter att ”samtliga klubbar i första och andra divisionen, utom Barça och Eibar, har något på gång”, och staplar La Liga-klubbar-spekulationer efter sidkanten.

Sport ser Barças värvning av Alcácar som ”Kronan på verket”, och menar belåtet att ”förnyelsen av truppen nu är komplett”. En annan rubrik är ”Luis Enrique har nu det han önskat”.

Super Deporte skriver om ”Mangala och Garay”, och lägger till att ”Valencia kommer i dag att göra allt för att slutföra affärerna för dessa två mittbackar”.

ANNONS

Cope har också en intervju med Morata, men med lite mer sting än Marca. ”I det här landet verkar det som att om man inte gör 30 mål så är man en skitanfallare”, lyder citatrubriken.

 

FRANKRIKEune_31082016_v65

L’Equipe blickar mot transferfönstret, tycks skaka på huvudet och utbrister, ”Det är galet”. Till det finns bilder på Balotelli, David Luiz och Njie, Enligt tidningen väntas Balotelli till Nice i dag för läkarundersökning, men den franska klubben är ännu inte överens med Liverpool. L’Equipe instämmer i de engelska uppgifterna om ett bud från Chelsea på David Luiz, och att brasilianare varit positiv till en flytta. Men PSG har inga planer på att släppa honom, vilket backen också accepterat. Thiago Silva-Marquinhos ses som förstaval av tränare Emery, men Luiz som viktig backup. Tidningen är därefter överfull av spekulationer kring franska spelare. En är förstås Moussa Sissoko, vars destination fortsatt är oklar men där Inter, Tottenham, Everton och WBA fortfarande alla nämns.

ANNONS

Le Parisien hänvisar till personer i David Luiz entourage, som bekräftar Chelseas bud. Men tidningen skriver också att ”det är föga troligt att PSG säljer utan att ha hittat en ersättare”. Enligt Le Parisien var budet på 35 miljoner pund (41 milj euro). Annars är rubriken som finns med på förstasidan, ”Därför lockar Ligue 1-klubbar utländska investerare” (se också tweet nedan). Svaret är en kombination av saker, att många redan investerat i andra större ligor, samt att de franska klubbarna just letar investerare och att tidigare franska redan ”bränt fingrarna”.

La Dépêche du Midi dissar helt Marcas stora story i går om att Athletic-backen Aymeric Laporte väljer att spela för Spanien i stället för Frankrike. Man gör det med viss tyngd. ”Inget är bestämt. Vi väntar fortfarande på Deschamps (Frankrikes förbundskapten, min anm). Det som publicerats är helst falska uppgifter”, säger Aymerics pappa Lionel Laporte till La Dépêche du Midi.

ANNONS


TYSKLANDCrF7F6RXEAAFiTQ

Bild har ”Tack, Schweini” på sin förstasida. En notis om att ”Müller, Kahn och Poldi uttalar sig i Bild” om lagkaptenens farväl till landslaget. Men det finns gott om Deadline Day-material. ”Meyer till Tottenham för 45 miljoner euro?”, undrar tidningen. Det handlar dock om intresse, Schalke har ännu inte fått något bud på Max Meyer. Tidningen lanserar också en annan version på Serge Gnabrys flytt. Arsenalspelaren ska inte alls till Bayern, för utlåning till Werder Bremen. I stället menar Bild att Bremen köper Gnabry för fem miljoner euro och skriver ett fyraårskontrakt. Mer i skymundan hamnar att ”Inglostadt betalar tre miljoner för Kongostjärna”. Det är Monacos Marcel Tisserand det gäller, och i så fall ett klubbrekord för den tyska klubben. Fickpengar för vilken Premier League-klubb som helst.

ANNONS

Sport Bild låter en jublande Lewandowski ta plats på veckans förstasida till citatrubriken ”Jag är ännu bättre”. Tidningen lovar också ”Sanningen om Red Bull”, genom en ”Omfattande rapport om Leipzig, imperiet och chefen”. Sedan finns även ”I Dortmund har man en ny drömduo”, Schürrle och Aubameyang, och ett nedslag i ”Orsakerna till krisen” i Schalke.

 

ÖVRIGTCrIruawXEAARB9a

VG (Norge) uppger att ”Fulham ville köpa Selnaes för 100 miljoner kronor”, ungefär detsamma i svenska kronor. Men Saint-Etienne ska ha nobbat budet, som inkom för ett par veckor sedan och hade gjort anfallaren till den dyraste norska spelaren genom tiderna.

A Bola (Portugal) är som alla de stora sporttidningarna fulla av transferrykten kring Sporting och Porto. Men däremot inte om Benfica. En källa i klubben uppger nämligen att ”Truppen är stängd” med sina nuvarande 27 spelare. Det innebär då bland annat att Rafa inte blir klar (nu jagad av Sporting), men framför allt, med blågula ögon, att Victor Nilsson Lindelöf stannar, vilket också nämns i artikeln. Så, tji fick Inter och Chelsea (om man vill tro gårdagens uppgifter i Record).

ANNONS

Algemeen Dagblad (Holland) ser ”En enda röra kring landslaget” inför VM-kvalpremiären mot Sverige nästa vecka, och sätter en rubrik om ett förbundshus ”I ruiner”.

Publicerad 2016-08-31 kl 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto