Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Arga Chelseafans sänker Luiz restaurang

Rubrikämne i rött nedan

ENGLAND

1_england

Daily Telegraph noterar att den engelska transferkarusellen stannat, men att några som klivit av inte mår så bra. ”Ta mig härifrån”, beskrivs Wilfried Zahas tillstånd. 26-åringen vaknar i dag till sin förtvivlan upp som Crystal Palace-spelare trots att han ville till Everton. Han vill fortfarande bort. En flytt utomlands kan bli aktuell, skriver Telegraph. Dortmund och Napoli har tidigare visat intresse.

The Times uppger att ”Arg Zaha missar premiären”. Roy Hodgson ställer över honom mot just Everton. Tränaren konstaterar även att ”han har tyvärr en beef med klubbens ordförande och ägare”.

ANNONS

The Sun ger Zaha ett alternativ: Håll ut sex månader och flytta till Chelsea. Londonrivalen hoppas få sitt transferförbud hävt i vinter, och är enligt The Sun beredd att betala de 80 miljoner pund Palace sägs kräva.

Daily Mail blickar mot St James’ Park och nynnar på en version av Neil Sedakas gamla hit, ”Oh, Carroll”. Newcastle får dock klara sig utan sin hemvändare en månad på grund av skada. På tal om skada. Mail har även ”Exklusivt: Sanés skada kostade honom lukrativ Bayern-flytt”. Det bli inget spel för Bundesligajätten som i stället funderar på Philippe Coutinho. Tyska tidningar håller inte med. Varken om beslut kring Sané eller intresse för Coutinho (se Bild nedan).

Daily Mirror pryder sportettan med en nöjd Carroll och en missnöjd Zaha. Och så finns här även en nöjd David Luiz men missnöjda supportrar. ”Chelseafans rasar mot Luiz efter chockflytten till Arsenal. Ilskan tar sig olika uttryck. Bland annat har det strömmat in usla recensioner på den David Luiz-ägda restaurangen Babbo i Mayfair.

ANNONS

Sunderland Echo tar upp att Sunderlands tränare Jack Ross fick frågan om hur mycket sanning det ligger i att League 1-klubben är ute efter Martin Olsson. Svaret var kort: ”Ingen”.

The Independent bjuder på en utmärkt summering av hur nära det verkligen var att Tottenham värvade Paolo Dybala på Deadline Day. Argentinaren väntas nu i stället dra på sig PSG:s tröja.

 

ITALIEN

1_italien

La Gazzetta dello Sport lever ännu en dag på Romelu Lukakus övergång till Inter. ”Gigantisk lycka”, skriver tidningen som en hint om belgarens väldiga kroppshydda. Lukaku kommer att ha 9 på ryggen, ”tröjnumret som Mauro Icardi haft”, påpekar Gazzettan. ”Gåtan Dybala” gäckar de flesta. Fönstret har stängt i England och GdS skriver, ”Han stannar i Juve men hur länge till?”. PSG ses som en utväg.

Corriere dello Sport påpekar med stor rubrik just att ”Lukaku får Mauritos nummer 9”.  Icardi dyker upp i fler rubriker men då som huvudperson. ”Vi vill ha honom” följs av ”Icardi är på nytt i transfermarknadens strålkastarljus: Roma kliver in, Napoli leder jakten, Juventus lurar i vassen”. Inne i tidningen avslutar CdS en artikel om Romas lagbygge med några ord om nya målvakten Paul Lopez, ”Han kommer inte att bli en ny Alisson, en världsmålvakt, men inte heller någon ny Olsen. Bara det är något”. Olsen, ja, liksom övrig italiensk och fransk press räknar CdS bara ner klockan till den svenske målvakten drar på sig Montpelliers tröja. Kanske redan i dag.

ANNONS

Tuttosport brister ut i ett ”Torrisimo!” efter Torinos storseger i EL-kvalet (5-0 mot FC Shakhtyor Soligorsk), men har också ett öga på mercaton. Tidningen tror på en ”Mästarkarusell” på transfermarkanden och spår ”Icardi till Juve, Dybala till PSG, Neymar till Real”.

Sky Sport Italia konstaterar att Mario Balotelli är nära en flytt till Flamengo. Parterna är överens om ett kontrakt till december 2021 men ”förhandlingar fortsätter om detaljer kring spelarens bildrättigheter”.

 

SPANIEN

1_spanien

Marca-redaktionen sätter händerna mot pannan, kisar med ögonen och ser ”Neymar vid horisonten”. Tidningen menar att ”Real Madrid har accepterat att Pogba är omöjlig och vänt intresset mot brasilianaren”. Dessutom slänger man in en bild på en gammal Marca-etta. ”Minns ni i april?”, skriver Marca till sina läsare. På tidningen från i våras finns Neymar och citatrubriken ”Jag skulle vilja spela med Hazard”. Liksom brasilianska Globo Esporte i går poängterar Marca att PSG (mycket) heller säljer Neymar till Real än Barça.

ANNONS

AS placerar brassen innanför en tavelram till rubriken ”På auktion”. Tidningen fortsätter med punkterna: ”Bara Real Madrid och Barcelona kan värva spelare. Real håller kontakten med hans entourage. Messi vill ha honom”. AS ser också tecken på en flört från Neymars sida i sociala medier. På Instagram Stories la brassen i går upp ett foto där han syns tillsammans med Zidane. Neymar har också börjat följa…Gareth Bale.

Sport menar att ”Barça går till motangrepp för Neymar”. Nu förbereder klubben ett nytt bud som inkluderar Philippe Coutinho. Klubben vill också att Neymar själv markerar att det är till Barcelona han vill. Mer Coutinho. På förstasidan finns även ”Bayern, PSG och Juve är enda utvägar för Coutinho”.

Mundo Deportivo påpekar också att ”Neymar är Barças prioritet”, men att man satt en deadline till 20 augusti. Andra nyheter: Kanske kan man i alla fall symboliskt säga att Alexander Isak har fått skärpt konkurrens om rollen som Real Sociedads nummer 9. Anfallsrivalen Willian José har ärvt Agirretxes tröja nummer 9. Nyheten upptar hela den baskiska MD-upplagans förstasida.

ANNONS

Rac1 hävdar att Neymar inte kommer att spela PSG:s ligapremiär mot Nimes, som ett led i att pressa på för en flytt.

 

FRANKRIKE

1_frankrike111

L’Equipe följer upp ”Real på jakt efter Neymar”, som valsat runt i spansk och brasiliansk press. Tidningen avskriver inte heller uppgifterna. Diskussioner har förekommit mellan Reals president Florentino Pérez och superagenten Pini Zahavi. Dock sägs Zidane vara måttligt intresserad och planen på Mbappé är mer angelägen. L’Equipe rankar också PL:s topplag inför seriestarten. Man City och Liverpool får fem stjärnor av fem. Ingen får fyra. Tottenham får tre, Arsenal, Chelsea och Man United får två.

Le Parisien ställer sig inför den stundande ligasäsongen frågan ”Vem kan störa PSG?”. Med eller utan Neymar, blir svaret nog ändå ”ingen”. De tilltänkta utmanarna Lyon, Marseille, Monaco och Lille genomgår dessutom stora förändringar.

Courier Picard har en version av varför Saman Ghoddos övergång till Brentford inte blev av. Anfallaren valde att stanna i Amiens. ”Han hade ett mycket bra förslag för honom och för klubben, men tyckte att han kan blomstra i Amiens”, säger klubbordförande Bernard Joannin. Enligt Aftonbladet var det i stället Brentford som fick kalla fötter av den pågående Fifa-utredningen efter Huescas övergångsanmälan.

ANNONS

 

TYSKLAND

Weser Kurier meddelar att Ludwig Augustinsson missar första tävlingsmatchen för säsongen. Sviterna av överbelastning i vänster ben sätter stopp för spel i cupmatchen mot Atlas Delmenhorst på lördag. ”Ludwig behöver mer träning för att lägga grunden nya säsongen”, säger tränare Florian Kohfeld.

Bild räknar med att Leroy Sané blir borta ungefär ett halvår på grund av korsbandsskadan. Bayern München har ännu bestämt sig hur man gå vidare med transfern. Enligt Bild är alternativen tre: Steven Bergwijn (PSV Eindhoven) och Hakim Ziyech (Ajax), som Kicker också ringade in i går, samt Timo Werner (RB Leipzig). Bild uppger vidare att Emil Hanssons övergång till Hannover kan vara i fara. Feyenoord-svenskens agent ska ha informerat 2 Bundesliga-klubben att fyra andra klubbar är intresserade. Bild misstänker förhandlingstaktik.

Sportbuzzer följer upp ämnet med att Emil Hanssons marknadsvärde är 1,25 miljoner euro, men Hannover vill inte betala så mycket. 21-åringen har ett år kvar på kontraktet.

ANNONS

Sport1 menar att Bayern kommer behöva plocka in ”minst en spelare, kanske två”, och uppger liksom Bild att Sané väntas bli borta ett halvår.

 

ÖVRIGT

Het Laatste Nieuws (Belgien) låter förstå att ”svenskmötet” Anderlecht-Mechelen i morgon blir utan svenskar. Gustav Engvall, som inlett strålande, har en knäskada och kan även missa Mechelens match mot Cercle Brügge nästa helg. Isaac Kiese Thelin är nu skadefri men ännu inte spel. ”Han har knapp tränat”, säger Anderlechts tränare Simon Davies.

ESPN (USA) låter Napolis ägare Aurelio De Laurentiis värdera Kalidou Koulibaly. Han gör det med en tuff jämförelse med Harry Maguire. ”Han (Koulibaly) har en utköpsklausul på 150 miljoner pund. Men i till exempel England så betalar de 85 miljoner pund för en spelare. I Napoli skulle jag betala 30-35 miljoner pund för honom. Med tanke på det så tror jag Koulibalys värde är 250 miljoner pund sett till hur mycket de betalade för den killen”, säger De Laurentiis.

Publicerad 2019-08-09 kl 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto